00:57

Ovo je Srbin upucan u Čikagu: Nikolu Mišovića (29) ubio čovek koga je zaposlio dan ranije!

ubistvo

UBICA IZ AMERIKE IMAO PSIHIČKE PROBLEME? Nikola iz Kragujevca dugo radio u Americi, kolege u šoku posle zločina

Crna Hronika -

Nikola M. iz Kragujevca ubijen je u pucnjavi koja se juče dogodila u firmi u kojoj je bio zaposlen kao vozač u blizini Čikaga. Na mladića i devojku iz Srbije pucao je kolega, koji je kasnije, kada ga je policija okružila izvršio samoubistvo.

Kompanija u kojoj je Nikola radio navodno je u vlasništvu čoveka iz Makedonije, a ima i svoje poslovnice u Srbiji.

Amerika, Ubistvo, Nikola M.
foto: Kurir

- Iz predstavništva u Čikagu nam je javljeno da se dogodila pucnjava i da je kolega iz Kragujevca ubijen. U njega je navodno pucao takođe naš kolega, a kako su rekli, on je imao neke psihičke probleme - pričaju za Kurir kolege ubijenog Nikole sa kojima smo stupili u kontakt

- On je duže vreme zaposlen tamo, stvarno smo svi potreseni i u šoku. Nažlost, nemamo više detalja, ni nama nije jasno šta se dogodilo - navode kolege i dodaju da ova firma ima kol centre u Nišu i Kragujevcu.

00:35

SRBIN UBIJEN U KANCELARIJI U ČIKAGU: Devojka upucana, ubica sebi presudio

Očevidac Majk Maltese, radnik u obližnjoj prodavnici automobila čuo je komešanje napolju.

Čikago, Ubijen Srbin
foto: Printscreen/CBS

- Trčali su po parkingu kao izbezumljeni. Bila je tu jedna osoba koja je trčala okolo i govorila ubio me je, upucao me je. Kada je druga osoba izašla, ponovila je istu stvar - rekao je Majk u razgovoru za "NBC Čikago".

Nakon napada, poslovna zgrada u okviru koje se nalazila firma, evakuisana je od strane policije koja je počela da pretražuje teren u potrazi za ubicom. Kako prenose američki mediji, naoružani napadač je lociran kilometar dalje od kompleksa, nakon čega su ga policajci opkolili . Tom prilikom, on je izvadio pištolj i ispalio sebi jedan hitac u slepočnicu, ostavši na licu mesta mrtav.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track