02:54

Advokat Todorović o teškom ubistvu Jelene Marjanović: TUŽILAC IMA VELIKI PROBLEM

optužnica

TUŽILAC NAIŠAO NA PROBLEM U SLUČAJU MARJANOVIĆ?! Advokat Todorović o suđenju za ubistvo pevačice na nasipu u Borči

Crna Hronika -

Advokat Nemanja Todorović tvrdi da nije istina da se ne zna ko je ubio pevačicu Jelenu Marjanović i naglašava da postoji pravosnažno optuženi za taj zločin.

- Nije da se ne zna ko je ubio Jelenu Marjanović. Mi imamo pravosnažno optuženog supruga Zorana Marjanovića. On se čovek koji pokušava da dokaže svoju nevinost u predmetu. Uvek je takav princip. Okrivljeni pokušavaju da se izvuku - istakao je advokat u uključenju za jutarnji program Kurir televizije.

Nemanja Todorović
foto: Kurir Televizija

Smatra da se proces odužio zato što tužilac ima nekih problema sa slučajem i navodi da ćemo to tek saznati kada se slučaj u potpunosti zatvori.

- Tužilac ima neki problem da ne ulazi tako ekspeditivno u ovaj slučaj. Postoji neki problem koji onemogućava tužioca da ovaj postupak gura efektno da bi se on još efektnije zaključio. Šta je to bilo, saznaćemo tek kada se sve ovo završi i donese presuda. Onda ćemo moći da vidimo šta je od dokaza izvođeno i na koji način mu je tužilac stavljao na teret to teško ubistvo - rekao je advokat.

Jelena Marjanović
foto: Privanta arhiva

Reporterka Ivana Jovanović se osvrnula na dokaze koji su išli u korist tužioca, a advokat Todorović je istakao da postoji mogućnost da je za te dokaze odbrana imala banalne stvari.

- Sve su to navodi koji idu u korak optužnice. Kako je baš moguće da se baš u trenutku kad je bio isključen telefon desilo ubistvo ili da je na njegovoj garderobi imao tragove sa tog mesta. To je sve ono što je tužiocu koristilo, mada mi ne znamo koja je njegova odbrana od toga. Ja pretpostavljam da je on rekao da mu se baš u tom trenutku ispraznila baterija i da mu je to blato baš od pre neki dan. Banalne stvari, ali odbrana može i tako da se zasniva. Da se objasni nekim glupim razlogom koji može biti savršeno logičan - naveo je advokat.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

00:30

Ubistvo snajperom u centru Obrenovca

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track