OVAKO JE IZVUČENO TELO IZ VRELE IZVORSKE VODE KOD BOGATIĆA: Sinišin leš bio u jezivom stanju, majka gledala njegovo izvlačenje
Foto: Kurir.rs

UŽAS U MAČVI

OVAKO JE IZVUČENO TELO IZ VRELE IZVORSKE VODE KOD BOGATIĆA: Sinišin leš bio u jezivom stanju, majka gledala njegovo izvlačenje

Crna Hronika -

Telo Siniše Tanaskovića (46) koji je prekjuče upao u izvor vrele vode Bair kod Bogatića jedva je izvučeno iz kanala zbog izuzetno lošeg stanja u kom se ono nalazilo.

Telo je pronađeno tek juče ujutru, a temperatura vode na tom mestu je veća od 80 stepeni Celzijusa, pa je nesrećni čovek na mestu ostao mrtav i praktično se skuvao u vreloj vodi.

Bogatić, vrela voda
foto: Kurir/ A.M.

Kako Kurir saznaje, izvlačenje tela iz vode trajalo je nekoliko sati.

- Obzirom da je telo u veoma lošem stanju, čekao se dolazak radnika sa posebnim mašinama, kako se telo ne bi raspalo u vreloj vodi. Na kraju su ga izvukli zaposleni u JKP Bogatić - kaže izvor Kurira. Pre nego što je upao u vodu Siniša je pričao s majkom.

- Žena je došla i zajedno sa Sinišinim poslodavcem ga je tražila i opazili su ga u vodi. Majka je gledala kako joj dete izvlače u komadima. Jezivo... - kaže naš sagovornik.

Bogatić
foto: Kurir.rs

Prema nezvaničnim informacijama, Tansković je u kanal sa vrelom vodom upao u utorak oko 17 časova, kada se vraćao sa posla. Meštani kažu da je voleo da popije, pa nije isključena mogućnost da je pijan upao u vrelu vodu.

- On je, inače, zaposlen na plastenicima koji se nalaze u blizini, pa je verovatno pijan došao do izvora i upao. Za sada nema indicija da ga je neko gurnuo u vodu - navodi sagovornik Kurira.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track