NIKOLA UMRO ČEKAJUĆI HITNU POMOĆ! Kola stigla posle više od pola sata posle upucavanja Srbina u Čikaga!
Foto: Printscreen/CBS

tuga

NIKOLA UMRO ČEKAJUĆI HITNU POMOĆ! Kola stigla posle više od pola sata posle upucavanja Srbina u Čikaga!

Crna Hronika -

Nikola M. (29) Srbin iz Kragujevca kojeg je juče je u poslepodnevnim časovima u Čikagu ubio Džeremi Džerom Spajser (31) vozač kamiona zaposlen u njegovoj firmi, preminuo je od posledica pucnjave i zbog nepravovremene pomoći.

Kako piše portal Serbian tajms, ambulatna kola stigla su na lice mesta posle 35 minuta nakon što je incident prijavljen.

Prema rečima očevidaca, Nikola nije ubijen na licu mesta, pa je brža reakcija hitne pomoći možda mogla da spas. Ovo nije prvi put da su hitne službe u Čikagu reagovale prekasno, zbog čega su se tokom prošle godine nekoliko puta našli na udaru kritika medija i javnosti.

Podsetimo ubica je u kompaniji “Viners Frejt” počeo da radi nedavno, nakon što je lično Nikolu zvao i zamolio ga da ga primi na posao. Odvezao je samo jednu vožnju, posle koje je iz još nerazjašnjenih razloga upao u kancelariju kod Kragujevčanina i posle niza uvredljivih reči na račun Srba ispalio u njega smrtonosni hitac.

Nakon toga je otišao u prostorije kompanije “Fors” koje se naleze u istoj zgradi, a u kojoj je prethodno zbog problematičnog ponašanja dobio otkaz, i ranio devojku.

Naoružani napadač je zatim pobegao sa lica mesta, da bi ga ubrzo zatim policija pronašla nedaleko odatle, u Medison ulici. Kada je opkoljen i pozvan da se preda, osumnjičeni je naočigled policajaca pucao sebi u glavu.

Kurir.rs/Serbian tajms

bonus video:

00:30

Ubistvo u centru Obrenovca

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track