00:30

Ranjavanje ispred kluba: Saradnik Veljka Belivuka pucao u šefa obezbeđenja?

izrešetan sa sedam metaka

POLICIJA NA TRAGU PUCAČU IZ STEFANA BRAUNA: Saradnik Veljka Belivuka osumnjičen za ranjavanje šefa obezbeđenja beogradskog kluba

Crna Hronika -

Potraga za osobom koja je pucala na Mirka Čuljkovića (41), šefa obezbeđenja beogradskog kluba "Stefan Braun", još uvek traje, a nezvanično saznajemo da je jedan od osumnjičenih Aleksandar Šcepanović, ranije označen kao saradnik Veljka Belivuka.

Dan posle pucnjave koja se dogodila u noći između 14. i 15. marta, uhapšeni su Nikola S, Slavoljub Trajković i Milica D, osumnjičena za pomaganje napdačima, međutim oni negiraju dela za koja se terete.

Ranjeni Mirko Čuljković
Ranjeni Mirko Čuljkovićfoto: Printscreen/Facebook

Osim njih tužilaštvo je raspisalo poternicu za još dve osobe, među kojima je i ona ta koju se veruje da je ispalila hice u Čuljkovića.

Prema poznatim informacijama, pucač je identifikovan i policija intezivno radi na njegovom pronalaženju.

Veljko Belivuk
Veljko Belivukfoto: Zorana Jevtić

Kako Kurir nezvanično saznaje, jedan od onih sa kojim je raspisana potraga je Aleksandar Šćepanović, zvani Aca, Šćepa i Šćepan star 25 godina, sa beogradske opštine Palilula.

Šćepanović je, inače, uhapšen tokom velike akcije razbijanja kriminalne grupe Veljka Belivuka, zvanog Velja Nevolja. Kako saznajemo, Šćepanović je u tom slučaju optužen za udruživanje radi vršenja krivičnih dela i brani se sa slobode.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track