00:52

HOROR U VRANJU: Muž izbo ženu, povredio i ćerku kad je pokušala da zaštiti majku

pokušaj ubistva u vranju

PIJANA DŽUKELA OD MOG SINA IZBOLA JE NOŽEM SNAJU! Tukao je oduvek, đavo neka ga nosi! Majka se odrekla nasilnika

Crna Hronika -

Pijana džukela! Đavo jedan, neka ga bog kazni. Tako divnu, sposobnu i vrednu ženu je pokušao da ubije. Neka ga bude sramota, odričem se takvog deteta.

Ovim rečima za Kurir kaže majka uhapšenog Dejana P. (45) iz Vranja, koji je sinoć nožem izbo suprugu Snežanu P. (45) i lakše povredio njihovu ćerku (23) koja je pokušala da zaštiti majku u njihovoj porodičnoj kući u ovom mestu. U trenutku kada se dogodilo porodično nasilje cela porodica je bila u kući.

- Čuli smo da se svađaju. Bilo je strašno, ali nismo očekivali ovako nešto. U jednom trenutku smo čuli vrisak i brzo sam došla do njih, jer živimo u istoj kući, ali na različitim spratovima. Kad sam ušla videla sam snaju svu krvavu - kaže nesrećna žena i dodaje:

- Pijana budala je izbola nožem Snežanu u stomak, a unuka je skočila i otela mu nož. Tada je i ona povređena. Jadno moje dete. Snežana je sva krvarila i jaukala. Užas.

Majka uhapšenog kaže da su odmazh obavestili policiju i Hitnu pomoć.

- Unuk je zvao policiju i Hitnu i oni su stvarno brzo došli. U kući je bio haos, cela kuća je bila krvava, pa sam to nakon uviđaja čistila. Nadamo se da će snaja biti dobro, a pijana džukela od mog sina nek vidi šta će - kaže ona i dodaje da ovo nije prvi put da Dejan tuče Snežanu.

- Stalo je tukao, makar šamar. Nikad nije bilo ovako, ali bio je ljubomoran. umislio je da ga ona vara, a ona divna žena. Radi i odgaja decu skoro sama, on radi u Nemačkoj moleraj i fasade i dođe tu po nekoliko meseci i presedne joj kad dođe.

Ona dodaje da više "ne zna šta je njen sin više tražio od Snežane".

- Sve mu je ta žena dala. Sve na ovom svetu, a on uvek sumnja. Iz kog razloga je tako, stvarno ne znam - kaže neutešna žena.

(Kurir.rs - B. T. )

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track