JOVANI TRANSICI 13 GODINA ROBIJE: Presuda zbog ubistva studenta iz BiH
Foto: Privatna Arhiva

izrečena presuda transvestitu

JOVANI TRANSICI 13 GODINA ROBIJE: Presuda zbog ubistva studenta iz BiH

Crna Hronika -

U Višem sudu u Beogradu izrečena je presuda transvestitu Goranu Abdulovu, poznatijem kao Jovanica, kojom je osuđen na 13 godina zatvora zbog ubistva svog bivšeg dečka, studenta iz BiH Marka Radovića.

Jovanica je ranije izjavio da mu je žao što se sve dogodilo, da nije imao nameru da ubije bivšeg dečka jer se samo branio, pošto je bio napadnut.

Zločin se dogodio 2018. godine, kada je Goran Abdulov ubio u iznajmljenom stanu u Ševinoj ulici u Zemunu sa sedam uboda nožem studenta Marka Radovića.

Goran i Marko su navodno bili u vezi, koja se navodno prekinula. Abdulov, koji se predstavljao kao Jovanica, priznao je zločin i izjavio da se kaje zbog svega što je uradio, tvrdeći da Marka i dalje voli.

On godinama prima hormonsku terapiju radi promene pola, a najveća želja mu je da dobije nova dokumenta sa ženskim imenom. I dalje mu se sudi u Višem sudu u Beogradu, a pravdao se da je nož potegao u samoodbrani.

- Tvrdio je da je Marko bio navodno nasilan prema njemu posle raskida. Markovo krvavo i iskasapljeno telo nađeno je samo u majici i donjem vešu, a preminuo je nasred ulice - podsetio je izvor.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:14

Ubistvo u Rušnju dogodilo se jutros u Ulici Oslobođenja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track