01:12

FRANCUZ UMRO KOD UŽICA DOK JE GLEDAO KAKO MU KUĆA GORI: Komšije priskočile da gase požar, a on se samo srušio

u Pearu, zaseoku Bioske

FRANCUZ UMRO KOD UŽICA DOK JE GLEDAO KAKO MU KUĆA GORI: Komšije priskočile da gase požar, a on se samo srušio

Crna Hronika -

Francuski državljanin koji je živeo u Pearu, zaseoku Bioske kod Užica, preminuo je večeras u svom dvorištu u vreme dok je gorela njegova kuća u kojoj je izbio požar.

Radi se o starijoj osobi, srčanom bolesniku, kome se naglo slošilo u trenucima u trenucima kada je vatra uzimala pod svoje kuću u kojoj je živeo sa suprugom, Srkpinjom.

Prema svedočenju meštana Bioske, do požara u kući u kojoj su se u to vreme nalazili Francuz i njegova žena došlo je nešto ispred 17:30. Komšije su pritrčale u pomoć i počele da gase vatru, nego je u međuvremenu pozvao i užičke vatrogasce. U tim trenucima vlasnik kuće se srušio na zemlju.

"Još nije sigurno da li se muškarac ugušio ili je imao srčani udar. Kažu da je bio jako iznerviran zbog požara", kažu meštani Bioske.

Na lice mesta pristigla su užički vatrogasci sa četiri vozila, koji su požar zatekli u razbuktaloj fazi, kao i ekipa hitne pomoći koja je mogla samo da konstatuje smrt nesrećenog čoveka.

Dobar deo kuće, inače velike montažne i lepe, požar je uništio, ali su vatrogasci uspeli da spreče da se vatra ne prenese na takođe znatan deo objekta. Vatra se prenela i na jedan od dva "bagija" dvoseda koji je ovom prilikom izgoreo.

(Kurir.rs/Blic/Pink)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja