REČI TETKE UBIJENOG STEFANA KIDAJU DUŠU: Proslavi rođendan tamo negde, umesto sa nama! SRCE DA PUKNE!
Foto: Privatna Arhiva

ubistvo u velikoj plani

REČI TETKE UBIJENOG STEFANA KIDAJU DUŠU: Proslavi rođendan tamo negde, umesto sa nama! SRCE DA PUKNE!

Crna Hronika -

Stefan Filić, srednjoškolac koji je brutalno ubijen u tuči ispred diskoteke u Velikoj Plani, danas bi proslavio rođendan, a njegova tetka na Fejsbuku objavila je potresan status.

Podsetimo, zbog ubistva Filića, pred Viši sudom u Smederevu na ukupno 33 godine zatvora, osuđeni su napadači Nikola Bojović i Mitar Pandurević.

stefan Filić
stefan Filićfoto: Privatna Arhiva

- Ne znam da li ću ikada preboleti tvoj odlazak, anđele moj lepi, ali znam da ću se uvek sećati tebe i onog što si bio. Danas ćeš, umesto sa nama, proslaviti svoj rođendan tamo negde, gde si izgleda bio potrebniji. Ovaj svet je ionako bio suviše pokvaren za tebe tako čistog i bezgrešnog. Svima si nam dao lekciju kakav treba biti - napisala je tetka i nastavila

- Neka se stide oni koji su ti naneli zlo, koji su te povredili, a mi ćemo se boriti do poslednjeg daha da ti dobiješ mir koji zaslužuješ.

Da podsetimo, Filić je ubijen u tuči u februaru 2020. godine, pred svojim mlađim bratom. Napadači su odmah uhapšeni, a u januaru ove godine im je izrečena presuda, na koju se žalilo i tužilaštvo, ali i advokati odbrane. Porodica Filić u Stefanovu čast organizuje festival učeničkog filma Filić filmić.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track