DEVOJKA POGINULA, DVOJE POVREĐENO: Počelo suđenje bahatom vozaču BMW, imao više od 2 promila i išao duplo većom brzinom!
Foto: T.Ilić

viši sud u kraljevu

DEVOJKA POGINULA, DVOJE POVREĐENO: Počelo suđenje bahatom vozaču BMW, imao više od 2 promila i išao duplo većom brzinom!

Crna Hronika -

Saslušanjem okrivljenog i oštećenih u Višem sudu u Kraljevu počeo je sudski postupak koji se vodi zbog saobraćajne nesreće u kojoj je devojka S.R. (25) izgubila život.

Više tužilaštvo u Kraljevu tereti M.J. da je 27.februara prošle godine, u automobilu marke BMW X5, pod dejstvom 2,14 promila alkohola, prouzrokovao saobraćajnu nezgodu u kojoj je jedna osoba poginula, jedna teže, a jedna lakše povređena. Tužilaštvo je u optužnici naglasilo da je okrivljeni na putu, na kojem je zabranjeno kretati se brže od 80 kilometara na čas,vozio brzinom od 152 kilometra na čas.

- S. R. (25), koja je sedela na zadnjem sedištu preminula je na licu mesta. N. P. koja je takođe sedela pozadi, zadobila je tešku povredu u vidu preloma ključne kosti, dok je lakše povređen S. S., koji se nalazio na mestu suvozača - kaže naš izvor upoznat sa slučajem. Nastavak sudskog postupka zakazan je za 21.april.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track