DA LI JE TANJA PREDOSETILA ZLU SUDBINU? Objave na društvenim mrežama Srpkinje ubijene u Frankfurtu lede krv u žilama
Foto: Privatna Arhiva

UŽAS u nemačkoj

DA LI JE TANJA PREDOSETILA ZLU SUDBINU? Objave na društvenim mrežama Srpkinje ubijene u Frankfurtu lede krv u žilama

Crna Hronika -

Tanja P. (40) iz okoline Loznice koja je preminula u ponedeljak u Frankfurtu nakog što ju je, kako se sumnja, bivši muž (41) izbo nožem u njenom automobilu na auto-putu u Nemačkoj, na društvenim mrežama ostavljala je statuse i poruke iz kojih se može zaključiti da je bila u strahu od nečega.

Ona je na društvenim mrežama često objavljivala svoje fotografije uz komentare: "Smehom protiv straha", "Život ima smisla u svim okolnostima", "Tajna sreće je sloboda, tajna slobode je hrabrost" i slične, što upućuje na to da je imala određenih problema, a moguće je da su takve objave imale veze upravo sa njenim bivšim mužem koji je na kraju odlučio da na monstruozan način digne ruku na nju.

Nastradala Tanja P.
Nastradala Tanja P. foto: Privatna Arhiva

Ovaj beskrupulozni ubica je odmah uhapšen i saslušan u ponedeljak, a u trenutku kada je davao izjavu nadležnim organima, Tanja je preminula u bolnici.

Podsetimo, ubica je, kako navode nemački mediji, pratio Tanju koja vozila svoj "opel" i u jednom trenutku on je nju pretekao na auto-putu i praktično je isekao, nateravši je da stane u zaustavnu traku. Ubica je tada izašao iz svog automobila i nasrnuo na ženu koja je bila za volanom. Razbio je vozačev prozor na kolima nesrećne žene i otvorio vrata, posle čega je izvadio nož i besomučno je ubadao u vrat. Tanja P. je u teškom stanju prevezena u bolnicu, gde je hitno operisana, ali je dva dana kasnije podlegla teškim povredama.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track