DA LI JE OVO KLJUČNI DETALJ NAPADA U ŽELEZNIKU? Devojku manijak davio na ulici, a taksisti koji ju je spasao rekla je VAŽNU stvar
Foto: Kurir/Jovan Mladenović, Kurir

POLICIJA TRAGA ZA NAPADAČEm

DA LI JE OVO KLJUČNI DETALJ NAPADA U ŽELEZNIKU? Devojku manijak davio na ulici, a taksisti koji ju je spasao rekla je VAŽNU stvar

Crna Hronika -

Devetnaestogodišnju S. A. juče je u ranim jutarnjim satima napao za sada nepoznati muškarac na sred ulice u beogradskom naselju Železnik i nasilno pokušao da je uvuče u obližnji mračni haustor u Ulici radnih akcija, verovatno u nameri da je siluje.

Ovaj užas je sprečio taksista "Naksis" taksija Vladimir M, zahvaljujući čijoj je hrabroj reakciji napadač ustuknuo i pustio svoju žrtvu, a potom i pobegao. Taksista otkriva šta mu je o napadaču ispričala S. A. koja je preživela traume koje će je pratiti ceo život.

Taksista Vladimir M.
Taksista Vladimir M.foto: Privatna arhiva

- Devojka je rekla da joj se čini da on nije pričao srpski, nego da joj je pokazao da ćuti kada ju je zgrabio za vrat. Postoji mogućnost da je u pitanju migrant. Iza naše zgrade iznajmljuju kuću migrantima. Često su tu i svi smo zabrinuti - kaže Vladimir.

Napadača su, inače, opisali kao mladića od oko 25 godina, sa bradom, koji je u trenutku incidenta bio obučen u sivu duksericu sa kapuljačom.

Napad zabeležile kamere
Napad zabeležile kamerefoto: Kurir

Taksista dodaje da je ljut i zabrinut zbog svega što se desilo, jer i sam ima decu, a u kraju inače ima puno dece i tu gde se desio napad nalaze se čak tri škole.

- Da se ovo ponovi, opet bih isto uradio. Ne bih birao sredstva kako da zaštitim tu devojku, ali i bilo koje drugo dete. Ne bi me zanimale posledice, bio bih spreman na sve. Samo želimo da policija uhapsi manijaka - reči su hrabrog taksiste Vladimira M.

(Kurir.rs)

00:14

Muškarac napada devojku i pokušava da je odvuče u haustor

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track