SRPKINJA POVELA DETE U PLJAČKU: Sa 4 šrafcigera obili vrata vile u Firenci, gazdarica zatekla lopove na delu!
Foto: Printscreen Nezavisne.com

italija

SRPKINJA POVELA DETE U PLJAČKU: Sa 4 šrafcigera obili vrata vile u Firenci, gazdarica zatekla lopove na delu!

Crna Hronika -

Žena (20) srpskog porekla uhapšena je juče zajedno sa detetom usred krađe nakita u jednoj porodičnoj kući u Italiji, prenose tamošnji mediji.

Vlasnica kuće zatekla je lopove u kući i odmah obavestila policiju. Razbojništvo se dogodilo usred bela dana, oko 13 sati u Sesto Fjorentini.

- Uhapšeni su već neko vreme posmatrali ovu kući i tako su juče odlučili da je opljačkaju. Kada je vlasnica kuće izašla napolje, oni su krenuli u akciju. Međutim, gazdarica se ubrzo vratila i videla je razvaljena vrata i odmah je obavestila policiju - piše italijanski poratl 055 Firenca i dodaju:

- Žena je ušla u kuću i zatekla mlađu ženu i dete kako preturaju po kući. Dve sobe su bile potpuno okrenute naopačke. Policija je stigla i uhapsila Srpkinju sa deteom. Kod njih su pronašli nakit, novac i alat koji su koristili u provali. Italijanski mediji prenose da je uhapšena Srpkinja od ranije poznata policiji.

- Kod Srba su pronađene zlatne narukvice i minđuše stare 20 godina, sat, 170 evra, kao i malu izgrebanu plastičnu ploču dobijenu iz pakovanja flaše šampona, koju su koristili za otvaranje ulaznih vrata - pišu lokalni mediji i nastavljaju:

- Dečak je policajcima dao četri šrafcigera, koja su koristili za provale. Sav ukradeni nakit i novac vraćen je gazdarici kuće. Uhapšenoj ženi ovo nije jedino razbojništvo, a dečak je predat porodici.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja