NEVROVATAN SLUČAJ U POŽAREVCU: Uvukao u kola suprugu i njenu sestru (16), pa ih odvezao u Beograd! Devojka prošla TORTURU!
Foto: Shutterstock

HAPŠENJE

NEVROVATAN SLUČAJ U POŽAREVCU: Uvukao u kola suprugu i njenu sestru (16), pa ih odvezao u Beograd! Devojka prošla TORTURU!

Crna Hronika -

Požarevačka policija uhapsila je francuskog državljanina R.J. (21) i državljanina hrvaske K.M. (26) zbogu sumnje da su oteli i maltretirali devojku (20), inače nevenčanu suprugu R.J, kao i njenu maloletnu sestru.

Kako je saopšteno, R.J. se tereti za nasilje u porodici i otmicu, dok se K.M. tereti samo za otmicu.

- Oni se sumnjiče da su 27. marta ove godine u Požarevcu na silu ugurali u automobil nevenčanu suprugu R. J. i njenu šesnaestogodišnju sestru. Potom su ih automobilom koji je vozio R. J. odvezli u Beograd, odakle su maloletnicu taksijem vratili u Požarevac. Devojku su, kako se sumnja, odvezli do jedne iznajmljene kuće u kojoj su je držali protiv njene volje i gde ju je R. J. psihički maltretirao i tukao - saopštio je MUP.

Kako nezvanično saznajemo, devojke su presretnute u Ratarskoj ulici. - Otmicu je prijavila majka otetih devojaka - rekao je izvor Kurir.

Osumnjičenima je određeno zadravanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Požarevcu.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track