KUPILI AUTO PRE NESREĆE I ISPROBAVALI GA? Novi detalji stravične nesreće kod Šapca u kojoj su poginula 3 druga!
Foto: Kurir

strašno

KUPILI AUTO PRE NESREĆE I ISPROBAVALI GA? Novi detalji stravične nesreće kod Šapca u kojoj su poginula 3 druga!

Crna Hronika -

Danijel Č. (34) iz Prova, D. Š. (20) i Siniša B. (26) iz Zvezda poginuli su sinoć u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja dogodila u selu Trbušac na putu Šabac - Obrenovac.

Naime, do nesreće je došlo kada se "pežo" u kom su se nalazila trojica mladića, iz za sada nepoznatog razloga, direktno zakucao u "audi" koji se kretao iz pravca Šapca.

- Do nesreće je došlo sinoć posle 22 sata. Mladići su, navodno, isprobavali automobil koji su kupili malo ranije. Sumnja se da su se trkali sa nekim i da se nesreća desila prilikom preticanja, kada su se direktno zakucali u automobil koji je išao iz suportnog smera - objašnjava izvor za Kurir.

smrskana vozila
smrskana vozilafoto: Kurir

Porodica nastradalog Danijela nije imala snage da priča o tragediji.

- U pitanju je sin mog brata. Ne možemo ništa da kažemo, ovo je velika tragedija za sve nas. Razumite nas - rekli su iz porodice.

Komšije nastradalog mladića iz Prova za njega imaju samo reči hvale.

-Oni su nam bliski rođaci. Šta mogu da kažem, velika tragedija za naše malo mesto. Danijel je bio jako dobar mladić, fin i kulturan. Radio je i bio je jako vredan - rekle su prve komšije.

U ovoj nesreći teško je povređen vozač "audija" N.B. (31) iz Lazarevca, koga je ekipa Hitne pomoći, posle nesreće, prevezla u šabačku bolnicu, odakle je nakon ukazane pomoći hitno transportovan za Beograd.

Kurir.rs

Bonus video:

00:11

STRAVIČNA NESREĆA U ŠAPCU: Poginula dva muškarca, automobil potpuno uništen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track