NOVI DETALJI TEŠKE NESREĆE KOD MALOG ZVORNIKA: Brat se zakucao u prikolicu i poginuo, sestra povređena! Stradao sin BIZNISMENA!
Foto: printscreen facebook

izgubio kontorlU

NOVI DETALJI TEŠKE NESREĆE KOD MALOG ZVORNIKA: Brat se zakucao u prikolicu i poginuo, sestra povređena! Stradao sin BIZNISMENA!

Crna Hronika -

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko pola dva jutros na putu Ljubovija-Mali Zvornik, nadomak malozvorničkog sela Sakar, na licu mesta nastradao je I.S (23), a povređena je njegova sestra M.S (27).

Prema informaciji iz lozničkog Osnovnog javnog tužilaštva (OJT) mladić je upravljao vozilom marke BMV, lozničkih registarskih tablica, i kretao se iz pravca Ljubovije ka Malog Zvorniku, a na mestu suvozača nalazila se njegova sestra.

- Vozač je izgubio kontrolu nad vozilom i prešao na levu kolovoznu traku, a zatim na proširenje pored leve strane puta na kome se nalazila parkirana kamionska prikolica u koju je udario. On je tom prilikom smrtno nastradao, a suvozač je, kako su posle ukazane pomoći kvalifikovali lekari, zadobila lake telesne povrede. Dežurni zamenik javnog tužioca obavio je uviđaj posle kojeg treba da budu poznati uzroci ove saobraćajne nesreće - kažu iz OJT.

Udarac je bio silovit i automobil tako uništen da su morali vatrogasci da seku vozilo da bi iz njega izvukli mladića. Posle nesreće brat i sestra su prebačeni u malozvornički Dom zdravlja gde su lekari samo mogli da konstatuju njegovu smrt, a devojka je prebačena u lozničku Opštu bolnicu gde joj je ukazana lekarska pomoć.

Prema rečima portparola Opšte bolnice Dragane Mitrović devojka je primljena jutros oko tri sata, hospitalizovana je na Odeljenju hirurgije, u stabilnom je stanju, sva dijagnostika je urađena, i nije životno ugrožena.

- Oni su bili u automobilu "BMW" koji se pod nerazjašnjenim okolnostima zakucao u kamionsku prikolicu koja je bila parkirana pored puta - priča izvor Kurira i nastavlja:

- Sumnja se da je uzrok nesreće neprilagođena brzina, te da je mladić izgubio kontrolu nad vozilom i udario u prikolicu. On je na mestu stradao i vatrogasci su sekli lim da ga izvuku. Njegova sestra sa teškim povredama prebačena je u lozničku bolnicu - dodaje izvor.

Kako naš sagovornik kaže, brat i sestra su rodom iz Malog Zvornika, ali su stanovali u Beogradu.

- Njihov otac je poznati lokalni biznismen. On drži jednu pilanu u ovom gradu, a sin je navodno radio kod njega - rekao je izvor.

(Kurir.rs/T.I)

Bonus video:

00:12

Udes na auto-putu Beograd-Niš

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track