PRAZNE KONZERVE PIVA I POLICIJSKA TRAKA: Na ovom mestu je sinoć 4 puta izboden Slobodan! (FOTO)
Foto: Kurir.rs/J.M.

strašno

PRAZNE KONZERVE PIVA I POLICIJSKA TRAKA: Na ovom mestu je sinoć 4 puta izboden Slobodan! (FOTO)

Crna Hronika -

Srđan D. (40) uhapšen je juče u Beogradu zbog sumnje da je izvršio krivično delo pokušaj ubistva, tako što je nožem izbo Slobodana I. (44) u prizemlju zgrade u u beogradskom naselju Višnjička banja na Paliluli.

Mesto napada
Mesto napada foto: Kurir.rs/J.M.

Naime, do napada je došlo preksinoć u Ulici Slanački put oko 23 sata.

- Žrtva je zadobila četiri ubodne rane u obe strane grudnog koša. Ekipa Hitne pomoći zatekla ga je kako leži obliven krvlju u hodniku zgrade gde se napada dogodio, a žrtva i napadač su od ranije poznati policiji - priča izvor iz istrage i dodaje:

Pokušaj Ubistva, Palilula
foto: Kurir.rs/J.M.

- Srđan D. i Slobodan I. iza sebe imaju niz krivičnih dela. Pretpostavlja se da je svemu prethodila rasprava i da su u pitanju neraščićeni računi između njih dvojice. Za uhapšenim Srđanon raspisano je čak pet policijskih potraga, dok povređeni Slobodan ima čak sedam, zbog raznih krivičnih dela.

Izvor je objasnio da je napadnuti u teškom stanju i da je životno ugrožen.

- Slobodan I. primljen je sa teškim povredama u Urgentni centar. Pored ubodnih radan njemu je konstatovan i prelom dva rebra kao i nagnječenje lobanje i voda u plućima. Njegovo stanje je teško - ispričao je za Kurir izvor. Stanari zgrade u Ulici Slanački put rekli su za Kurir da nisu čuli nikakvu galamu, ali da ih su ih probudile rotacije i sirene.

Pokušaj Ubistva, Palilula
foto: Kurir.rs/J.M.

- Nismo znali šta se dogodilo. Svi smo poskakali iz kreveta jer smo čuli sirene, pa smo videli Hitnu pomoć i policiju. Posle toga su ubacili muškarca u kola i odvezli. Koliko ja znam nije niko iz zgrade povređen, tako se priča u komšiluku - ispričao je stanar.

Komšinica kaže za Kurir da je videla u prolazu nekoliko njih kako piju, ali da ih viđa stalno tu i da nisu do sada pravili probleme.

Pokušaj Ubistva, Palilula
foto: Kurir.rs/J.M.

- Vratila sam se iz marketa i videla ih tu kako sede. Kasnije te večeri probudila su me kola hitne pomoći jer su stajali ispod mog prozora. Uplašila sam se, ali sam pretpostavila da je neko od njih - rekla je ona.

U prolazu na kom se desio pokušaj ubistva mogu se videti prazne konzerve piva kao i policijska traka, što ukazuje da je incidentu prethodilo pijančenje, a izvor iz istrage objasnio je da je sa dvojicom muškaraca nalazila i jedna devojka, pa se ne isključuje mogućnost da su se sukobili oko nje.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track