OVO JE ŽENA KOJA JE NAĐENA MRTVA U VLASOTINCU Rođaci lepe Samante šokirani: Ne znamo da li je ubijena
Foto: Printscreen/Facebook, Kurir.rs/D. M.

misterija

OVO JE ŽENA KOJA JE NAĐENA MRTVA U VLASOTINCU Rođaci lepe Samante šokirani: Ne znamo da li je ubijena

Crna Hronika -

Samanta V. (31) pronađena je mrtva u stanu u Vlasotincu, a policija i dalje intenzivno traga za njenim dečkom, inače državljaninom Severne Makedonije.

Smrt nesrećne devojke prijavljena je sinoć oko 22 sata.

- Sumnja se da je Samanta bila mrtva nekoliko dana, ali da je dečko prijavio slučaj policiji tek sinoć. Ona je zatečena u krevetu u lokvi krvi i prekrivena ćebetom, ali nije moglo da se utvrdi od čega je tačno preminula, pa je naložena obdukcija - priča izvor:

samanta v
samanta vfoto: printscreen facebook

- Samantin dečko je posle toga nestao, a policija traga za njim. On za sada nije osumnjičen, ali je neophodno da da izjavu.

U Donjoj Lokošnici u kojoj je Samanta V. živela godinama kažu da su zatečeni njenom smrću.

- Ona je iz Vlasotinca, a ovde je bila udata za mog rođaka nekoliko godina. Dobili su dvoje dece, radila je u fabrici, ali su se rastali i ona se vratila u rodni grad - kaže rođaka bivšeg muža preminule:

Samanta Vučković, Vlasotince
foto: printscreen facebook

- Čuli smo da je pronađena mrtva, ali ne znamo ništa, ni da li je ubijena, ni da li je samo preminula. Njenog bivšeg muža je policija obavestila o smrti, dolazila je patrola u selo - objašnjava rođaka.

Kako kaže, Samantu nije videla gotovo dve godine.

- Ona je decu ostavila u selu, moj rođak se ponovo oženio, a Samanta se nekako udaljila od nas. Sreli smo je jednom sa nekim momkom, verovatno tim Makedoncem, kulturno se javila i produžila dalje. Mnogo nam je žao, najgore nam je što ne znamo kako je izgubila život - dodaje rođaka.

Kurir.rs/ J.I.

Bonus video:

00:36

HOROR KOD FRANKFURTA: Bivši muž zaklao ženu u automobilu na auto-putu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja