00:21

STRAVIČNI DETALJI O NASILNIKU IZ PANČEVA: Robijao zbog ubistva tašte, pokušao da ubije 2 žene, sad partnerki sipao kiselinu u oči

radio kao građevinski radnik

STRAVIČNI DETALJI O NASILNIKU IZ PANČEVA: Robijao zbog ubistva tašte, pokušao da ubije 2 žene, sad partnerki sipao kiselinu u oči

Crna Hronika -

Zoran Kostić iz Vranja uhapšen je juče zbog sumnje da je nakon svađe svojoj emotivnoj partnerki sipao sonu kiselinu Nadi Smiljković u Pančevu, a napad se dogodio, kako Kurir saznaje, 24. marta.

- Zoran i Nada su u vezi nekih mesec dana i on se njoj lažno predstavljao pod imenom Zoran Disić. Među njima je sve bilo sjajno, kupovao joj je poklone i skidao zvezde sa neba, sve do prve svađe - kaže komšija.

Sve se odigralo u stanu koji je Zoran iznajmljivao u Ulici Dimitrija Tucovića u Pančevu.

- Posle svađe Zoran je Nadi sipao sonu kiselinu u oči i zapretio joj da ga slučajno ne ostavi jer će joj povrediti i decu. Potom je odveo u bolnicu i naterao da kaže da je sama sipala sebi sonu kiselinu u oči.

Pančevo, Zoran Kostić
foto: Kurir.rs

Porodica nesrećne Nade, kako kaže sagovornik, od tog trenutka počela je da interesuje za Zoranovu prošlost.

Zoran Kostić
foto: MUP Srbije

- Tada smo saznali da je on bio u zatvoru zbog ubistvo tašte, a kada je izašao iz zatvora na vikend pokušao je da ubije dve žene - kaže naš sagovornik.

Inače, Zoran je radio kao građevinski radnik, a Nada je bila prodavačica u prodavnici, gde su se zapravo i upoznali.

Žitelji Ulice Ive Kurjačkog u Pančevu, gde je Nada živela i radila kažu da su šokirani da je nju neko pokušao da ubije.

Pančevo, Zoran Kostić
foto: Kurir.rs

- Nada dugo radi u prodavnici i bila je onako karakterna žena, otresita, a opet divna. Ima dve ćerke o kojima baš vodi računa. Posle Nove godine se razvela i od tada je imala promene raspoloženja. Znala je da se zacrveni ili da se jednostavno po njoj vidi da nije raspoložena - kažu oni i dodaju:

- Šokirani smo da se radi o našoj Nadi. Eto razvela se pre nekoliko meseci i verovatno je poletela i nije razmišljala i naletela na ludaka.

(Kurir.rs/B.T.)

Bonus video:

03:11

Naš mentalitet je kriv za nasilje u porodici: Penzionisani inspektor o slučaju ubijene Samante iz V.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track