Marihuanu krio u rezervnom točku

Zaplena

Marihuanu krio u rezervnom točku

Crna Hronika -
Marihuana je otkrivena na Ibarskoj magistrali u "pasatu"

BEOGRAD - U mestu Bogutovac kraljevačka policija zaplenila je oko pet kilograma marihuane, u rezervnom točku smeštenom u prtljažnik automobila kojim je upravljao Miloš V. (1986) iz Kosovske Mitrovice, saopšteno je iz MUP Srbije.

Marihuana je otkrivena sinoć na Ibarskoj magistrali, prilikom kontrole putničkog motornog vozila "folksvagen pasat" subotičke registracije, kojim je upravljao osumnjičeni Miloš V, navedeno je u saopštenju.

Droga je, kako se novodi, bila sakrivena u prtljažnom delu auta, u rezervnom točku.

Sumnja se da je marihuana nabavljena na području Kosova i Metohije, navedeno je u saopštenju i istaknuto da je pronađeno pet paketa od po oko kilogram i da je namenjena prodaji na beogradskom narko tržištu.

Policija je osumnjičenog Miloša V. lišila slobode i zadržala do 48 sati, nakon čega će uz krivičnu prijavu, zbog osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, biti priveden istražnom sudiji Višeg suda.

U toku je rad na rasvetljavanju svih okolnosti vezanih za pronalazak droge i otkrivanja i drugih osoba za koje se sumnja da su učestvovale u ovom kriminalnom delu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track