ZLATO OKO VRATA NE VREDI KOLIKO KAD IMAŠ BRATA: Ovako je rođeni brat govorio o Iliji pre KRVAVOG PIRA u porodičnom domu!
Foto: Kurir/D.Č., Privatna Arhiva

trostruko ubistvo

ZLATO OKO VRATA NE VREDI KOLIKO KAD IMAŠ BRATA: Ovako je rođeni brat govorio o Iliji pre KRVAVOG PIRA u porodičnom domu!

Crna Hronika -

Brat osumnjčenog Ilije G., koji je u petak u Čačku ubio svog oca, majku i dedu, noć je proveo kod tetke, a rodbina pokušava sve vreme da ga uteše.

Čačak, ubistvo
foto: Printscreen

Podsetimo, zločin se dogodio oko 23 sata, a tela iskasapljenih Milana, Slađane i Sretena G. pronašao je Ilijin stariji brat kada se vratio iz grada. Mladić je od tada smešten kod tetke.

- Ilijin brat je inače živeo i radio u Kragujevcu, a navodno je u posetu roditeljima došao dva dana pre zločina. Kobne večeri bio je u izlasku. On je vredan mladić, studirao je u inostranstvu - kažu komšije.

Prijatelji porodice kažu da ne znaju kako će on podneti ovu tragediju.

- Njih dvojica su nekada bili jako bliski, mnogo je voleo brata, sada je očajan. Svi se trude da ga uteše i pomognu mu. Nije mu lako, ostao je sam na svetu- pričaju prijatelji.

Čačak, trostruko ubistvo, selo Atenica, zločin
foto: Kurir/D.Č.

U prilog ovoj tvrdnji govori i poruka koju je pre nekoliko godina uz zajedničku sliku Nikola ostavio.

-Ni njena kosa sjajna, ni zlato oko vrata,ne vrede kolko vredi kad kraj sebe imaš brata - napisao je iznad slike na kojoj je zagrljen sa Ilijom, a uhapšeni mladić mu je tada ispod objave ostavio srce.

Iliji G. posle saslušanja pred Višim tužilaštvom u Čačku određen je pritvor do 30 dana.

- On se u tužilaštvu branio ćutanjem - rekao je izvor.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track