NJIH DVOJICA SU UHAPŠENA ZBOG UBISTVA U RALJI: Alija prvi zadao udarac Zoranu, a Mihajlo lagao policiju da je samo svedok (FOTO)
Foto: Kurir, Facebook

ubistvo u ralji

NJIH DVOJICA SU UHAPŠENA ZBOG UBISTVA U RALJI: Alija prvi zadao udarac Zoranu, a Mihajlo lagao policiju da je samo svedok (FOTO)

Crna Hronika -

Alija D. (45) jedan je od trojice osumnjičenih za ubistvo Zorana Isailovića (59) iz Ripnja, koji je prvo pretučen, a potom spaljen i bačen u jamu. Kako kaže naš izvor, sumnja se da je upravo Alija prvi nasrnuo na nesrećnog Zorana, posle čega su mu se pridružili i saučesnici.

Osumnjičeni Alija D.
Osumnjičeni Alija D. foto: Facebook

Podsetimo, u zatvorenom kamenolomu u Ralji policija je pronašla spaljeno telo nesrećnog Zorana, i to uz pomoć bagera, na dubini većoj od pet metara.

- Ubistvu je prethodila svađa, kada su trojica osumnjičenih prolazila pored obližnje prodavnice, nasrnuli su na Zorana jer ih je navodno pogledao "popreko", zatim su ga odveli u napuštenu kuću pored pruge - priča izvor Kurira i dodaje:

Osumnjičeni Mihajlo K.
Osumnjičeni Mihajlo K. foto: Facebook

- U toj kući tukli su ga i tražili mu novac. Zatim su ga odneli do obližnjeg kamenoloma koji zatrpava jedan lokalna firma jer više nij u funkciju. Tu su ga ubili i njegov telo zapalili, a zatim bacili u rupu, koju su kasnije mašine zatrpavale.

Izvor Kurira napomenuo je da su informacije dobijene od jednog osumnjiočenog, koji se predstavio kao svedok događaja, ali je do detalja opisao ceo događaj i pokazao na mesto gde je zakopano telo.

Na ovom mestu su ubili Zorana i bacili ga u rupu
Na ovom mestu su ubili Zorana i bacili ga u rupu foto: Kurir

- Iskusni istražitelji, međutim, ubrzo su otrkili da Mihajlo K. (59) zapravo nije svedok zločina, već jedan od počinilaca. Iako je na sve moguće načine pokušao da skine odgovornost sa sebe, policija je utvrdila da ne govori istinu, te da je umešan u svirepo ubistvo - objašnjava naš izvor.

Kurir.rs/J.M.

Bonus video:

00:31

Hapšenje dvojice osumnjičenih za ubistvo Branislava Penčića u Obrenovcu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track