09:23

Ekskluzivno: Taksista koji je spasio devojku na Brankovom mostu otkrio detalje drame

ispovest taksiste

TAKSISTA KOJI JE SPASAO DEVOJKU NA BRANKOVOM MOSTU ZA KURIR: Izgovorila dve reči na engleskom, pa je usledila prava drama

Crna Hronika -

Taksista Nikola Golubović koji je spasao juče devojku koja je pokušala da izvrši samoubistvo skokom sa Brankovog mosta, kaže za Kurir da je ona po ulasku u njegovo vozilo rekla "kraj igre"!

Golubović je detaljno opisao šta se sve događalo u kolima i naveo da je veća agonija bila kod njega u vozilu, nego na mostu, kada je zajedno sa prolaznicima i drugim vozačima devojku spasavao sigurne smrti.

- Krenuo sam da radim i dobio sam poziv za vožnju na Zvezdari. Tada je iz zgrade izašla mlada devojka, sela je u kola i dala mi 50 evra što mi je bilo čudno, s obzirom da je navela da ne treba da joj vratim kusur. Potom je rekla "kraj igre" na engleskom - rekao je Golubović:

taksista nikola golubović
taksista nikola golubovićfoto: Kurir.rs

- Tada sam joj rekao "dok si u mojim kolima neću to da čujem!". Pustio sam radio i tražila je stranu muziku, a u tom trenutku je išla pesma, sa prevodom "srce ne može da se polomi dva puta". Bila je vidno utučena.

Taksista heroj kaže da je devojka potom bacila svoj telefon na suvoizačevo sedište i da je to za njega bio znak da se nešto dešava.

- U kolima je bila veća drama, nego na mostu. Pokušavao sam da joj pomognem da izbriše crne misli. Bacila je telefon i rekla mi da ga zadržim. Tada je postalo veoma čudno i nije pristala da je odvezem kući. Rekla mi je: "Nikako, izaći ću ovde" - kaže on i dodaje da je ponudio da idu na piće ili da joj kupi čokoladu.

- Pristala je da joj kupim bombone i oduševila se, ali kada smo prelazili Brankov most rekla mi je da hoće izađe da prošeta kako bi ohladila glavu. U jednom momentu me je pitala da li može da dobije još jednu bombonu. I kad sam hteo da joj dobacim, ispala je na zemlju, na šta je devojka rekla: "Ma džaba ti bombona".

brankov most
brankov mostfoto: Printscreen/Naxi Kamere

Devojka je tada, prema njegovoj priči, krenula da preskače ogradu na mostu.

- Izleteo sam iz kola i krenuo da preskačem jednu ogradu, dok je ona preskala drugu. Držala se za gelender, a onda je počela da se spušta. Vukao sam je za ruke, držao, imala je haljinu pa je klizila, tada sam vikao kamiondžiji da mi pomogne - kaže taksista i dodaje da su im se pridružila još dva prolaznika.

- Devojka je vrištala i bila u nervnom rastrojstvu. Rekla je tada policiji koja joj je stavila lisice da zna svoja prava jer je vojnik.

Van sebe

Ima strah

Taksista Nikola Golubović kaže da je devojka na prvi pogleda delovala kao veoma karakterna osoba, ali kada je ušla u vozilo mišljenje mu se promenilo. Takođe, on je naveo i da dan nakon drame, oseća strahove.

- Imam strah da se devojka ne ljuti na mene što sam je spasao sigurne smrti. Ne bih to nikako voleo, jer treba da živi i sve se može popraviti. Ne znam ništa o njoj, a voleo bih da znam u kakvom je sad stanju - rekao je taksista.

(Kurir.rs / B .T.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track