SILOVAO BIVŠU, TUKAO ĆERKU, A DEVOJKU PRIMORAVAO NA PROSTITUCIJU! Branio se da su se žene UROTILE protiv njega!
Foto: Think

muškarac sa kosova osuđen u švajcarskoj

SILOVAO BIVŠU, TUKAO ĆERKU, A DEVOJKU PRIMORAVAO NA PROSTITUCIJU! Branio se da su se žene UROTILE protiv njega!

Crna Hronika -

Muškarac H.B. (42) sa Kosova i Metohije osuđen je na 10 godina robije zbog silovanja svoje supruge, prebijanja ćerke i primoravanja ljubavnice da se bavi prostitucijom.

Kako je preneo portal Bern.ost, on je zajedno sa suprugom bio optužen i za nezakonito primanje socijalne pomoći. Kako je pred sudom objašnjeno, H.B. je sa suprugom M.B. koja je poreklom iz Crne Gore ali ima veze sa Srbijom, imao petoro dece, a izdržavali su se od pomoći. H.B. nije bio zaposlen, a sa ženom je bio prijavljen kao korisnik socijalne pomoći.

- Bivša supruga M.B. prijavila je H.B. za silovanje u vreme dok su bili u braku, tokom davanja iskaza je plakala i tvrdila da ju je muž primoravao da se prijavi za socijalnu pomoć, kao i da od razvoda pati od anksioznosti. Ona je objasnila da ju je muž jedne večeri primorao da pije pivo sa njim, a da je potom više puta udario pesnicom u lice i kukove, uz pretnje da će je silovati, što je na kraju i uradio - prenosi portal.

Žena je u iskazu, kako prenose, navela da je tukao i njihovu ćerku.

- Dete koje je imalo osam godina je gađao raznim predmetima, a kada se sakrila u svojoj sobi, izvukao ju je i terao da se svuče. Udarao ju je kožnim kaišem toliko da devojčica dve nedelje nije pohađala školu zbog bolova i modrica.

Predsednik suda

Ponižavao žrtve i prezirao ih

U obrazloženju presude predsednik suda je naveo da su iskazi žrtava, svedoka i dece bili opširni. - Decu niko nije mogao da usmeri da ovako dugo pričaju o konkretnim incidentima. Optuženi je uspostavio sistem terora nad žrtvama kako bi ih ponizio. Posle zločina nije pokazao kajanje. Poruke koje su pronađene u telefonu pokazale su da se sa prezirom odnosio prema žrtvama - naveo je predsednik suda i dodao da je H.B. osuđen i na 12 godina proterivanja iz Švajcarske.

Posle razvoda braka H.B. je otpočeo zajednički život sa devojkom koja je u medijima nazvana Arjana, a koju je dva meseca primoravao da se bavi prostitucijom.

- H.B. je devojku reklamirao na jednom seks portalu, dogovarao je sastanke sa klijentima u hotelima, a devojka je čak nekoliko puta i silovana u njegovom prisustvu. Usluge koje je bila primorana da pruža koštale su između 200 i 400 franaka. Navodno, klijenti su tvrdili da nisu primetili da ona nije želela seks - prenosi portal:

- Navodno, H.B. je više puta klijente primorao da mu daju veće sume od dogovorenih. Vodio bi ih do bankomata, pretio im, pa su mu dali nekoliko stotina franaka više.

Obe žene pred sudom su potvrdile da ih je H.B. uhodio.

- Nije im bilo dozvoljeno da se druže sa drugim ljudima, a na putu do posla i sa posla, pratio ih je preko lokacije telefonom. Arjanu je čak primorao da sve vreme bude na video pozivu sa njim dok je na poslu, a kada bi dolazila kući oduzimao joj je mobilni.

Nakon priznanja žena da ih je tukao, sudija je pitala Arjanu zašto ranije nije pozvala policiju.

- Na početku veze bio je fin i tretirao me kao princezu. Na kraju nisam smela sama da izađem iz kuće i više nisam imala mobilni telefon- rekla je i briznula u plač.

H.B. koji je optužen za prinudu, silovanje, pretnje, razbojništvo, iznudu i napad, pred sudijom je bio smiren i tih.

- Nisam osoba koja siluje žene, niti sam im pretio. Urotile su se protiv mene da mi naude. Uvek su bile slobodne da rade šta hoće - rekao je H.B.

Kurir.rs

Bonus video:

02:07

JEZIV PRIZOR! ZATEKLI SMO JE KAKO LEŽI KAO MRTVA, GOLA I KRVAVA! Komšinica Janja o UŽASU u Zablaću za Kurir TV: I pre ju je TUKAO!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track