ADVOKAT POTVRDIO DA JE ILIJA GLIŠOVIĆ PREBAČEN IZ ČAČKA U BEOGRAD: Preduzeću sve da moj klijent bude zaštićen
Foto: Kurir/D.Č., Privatna Arhiva

osumnjičen za ubistvo oca, majke i dede

ADVOKAT POTVRDIO DA JE ILIJA GLIŠOVIĆ PREBAČEN IZ ČAČKA U BEOGRAD: Preduzeću sve da moj klijent bude zaštićen

Crna Hronika -

Ilija Glišović, osumnjičeni za trostruko ubistvo u Čačku, prevezen je juče u psihijatrijsku bolnicu Okružnog zatvora u Beogradu, gde će biti obavljeno veštačenje od strane tima neuropsihijatara.

On je osumnjičen da je u noći između petka i subote u porodičnoj kući ubio oca, majku i dedu, koji su sahranjeni danas na groblju u Atenici.

Ilijin transport zahtevalo je tužilaštvo, ali i njegov branilac, koji mu je dodeljen po službenoj dužnosti - advokat Radisav Vesović iz Gornjeg Milanovca.

"Tačno je da je moj klijent prebačen u Beograd, moja je dužnost kao njegovom braniocu je da preduzmem sve da on bude zaštićen. Tim lekara će veštačiti o njegovoj uračunljivosti. Dok je u toku veštačenje i dok istraga traje ne bih iznosio nikakve pojedinosti o slučaju. Svi dokazi treba da se izvedu po proceduri i zakonu. Ja ću biti njegov branilac u celoj fazi postupka istrage, dok ne bude podignuta optužnica, kada će odlučiti hoću li ga i dalje zastupati ili će angažovati nekog drugog advokata. Ono što vam mogu reći sada je da se okrivljeni na prvom saslušanju pred tužiocem branio ćutanjem, odnosno da se nije izjasnio o krivici. Već su zakazana i dalja saslušanja", rekao je Vesović.

Kurir.rs/D.Č.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track