OGLASIO SE MINISTAR VULIN POVODOM HAPŠENJA DARKA ŠARIĆA: U Srbiji nema zaštićenih!
Foto: Ana Paunković, Nenad Kostić

AKCIJA

OGLASIO SE MINISTAR VULIN POVODOM HAPŠENJA DARKA ŠARIĆA: U Srbiji nema zaštićenih!

Crna Hronika -

Ministar policije Aleksandar Vulin oglasio se povodom današnje velike akcije u kojoj je uhapšen Darko Šarić sa saradnicima i istakao da je Srbija još jednom pokazala da je pouzdan partner međunarodnih organizacija koje se bore protiv kriminala i zemlja u kojoj nema zaštićenih.

ministar Vulin
ministar Vulinfoto: MUP Srbije

- U okviru velike međunarodne akcije koordinirane od strane EUROPOL-a i EUROJUST-a, Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije i Tužilaštvo za organizovani kriminal uhapsili su više lica koja su našu teritoriju koristila za izvršenje krivičnih dela na više kontinenata - saopštio je ministar Vulin:

- Srbija je pouzdan partner međunarodnih organizacija koje se bore protiv kriminala i zemlja u kojoj nema zaštićenih. Ovim se to i potvrđuje na najbolji mogući način. Borba protiv najtežih oblika kriminala ostaje prioritet MUP-a, ali i naše Srbije - izjavio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

1 / 5 Foto: Ana Paunković

Podsetimo, u akciji MUP i Tužilaštva za organizovani kriminal zbog najtežih krivičnih dela uhapšen je Darko Šarić, njegov advokat Dejan Lazarević, navijač Uroš Mišić i drugi.

Kurir.rs

Bonus video:

00:32

Opsadno stanje ispred Šarićeve kuće u Beogradu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja