00:33

UZNEMIRUJUĆE! BRUTALNO NASILJE U ZEMUNU: Muškarac hladnokrvno ŠUTIRA ŽENU I PSA na ulici

naloženo privođenje nasilnika

KURIR SAZNAJE! SVI DETALJI BRUTALNOG PREBIJANJA ŽENE I PSA U ZEMUNU: Nasilnik gurnuo vaspitačicu, od udarca joj slomljena dva zuba

Crna Hronika -

Više javno tužilaštvo u Beogradu dalo je nalog beogradskom Trećem osnovnom javnom tužilaštvu da privedu muškarca, osumnjičenog da je juče u Zemunu pretukao ženu i njenog psa nasred ulice, saznaje Kurir. Snimak na kom se vidi kako muškarac u plavoj majici tuče ženu koja leži na asfaltu i njenog ljubimca, pojavio se na društvenim mežama i uznemirio javnost.

Prema rečima našeg izvora, nesrećna žena, S. V. (58), inače vaspitačica, zadobila je i povrede lica i slomljena su joj dva prednja zuba. Ona je prekjuče, nakon što je brutalno napadnuta, otišla u policiju i prijavila nasilje koje je doživela.

- S. V. je ispričala da je ujutru šetala svog psa rase labrador, a da je u jednom trenutku ulicom naišao čovek koji je na povocu šetao pitbula, koji nije imao zaštitnu korpu na njušci. Žena je dalje ispričala da se pitbul iznenada zaleteo prema njoj i ščepao njenog labradora za vrat - kaže naš izvor upoznat sa slučajem i dodaje da je ona pokušala da odvuče pitbula od njenog psa, koji je počeo da krvari.

Zemun, pas, tuče devojku
foto: Instagram/moj_beo_grad

- Uhvatila je pitbula za ogrlicu i oko stomaka, kako bi ga sklonila - kaže izvor i dodaje:

- Napadnuta žena je objasnila da je vlasnik pitbula počeo glasno da se smeje i da navija, te da huška svog kera na njih. Kako je navela, udarao ju je povocem u glavu i šutirao nju i njenog labradora.

Naš izvor kaže, da je S. V. u jednom trenutku uspela da ustane, ali ju je muškarac tada gurnuo, zbog čega je ona pala.

- Udarila je licem o beton i tada slomila krunice dva prednja zuba, a zadobila je i hematom iznad oka - kaže sagovornik Kurira.

Nesrećna žena je nekako uspela da se skloni od napadača, koji je navodno uzeo svog psa, seo u automobil i otišao, a ona je potražila pomoć na obližnoj benzinskoj pumpi.

Prema njenim račima, čitav napad gledao je i njen poznanik, kao i još nekoliko komšija i radnika pumpe.

Podsetimo, na snimku ovog napada vidi se, naime, kako na podu leži žena dok se oko nje bore dva psa, jedan, pretpostavlja se njen, koji je bez povoca i drugi u vlasništvu muškarca koji stoji iznad njih vidno iznerviran tučom pasa, te počinje da šutira prvo životinju, a nakon toga i da udara ženu koja leži na podu i drži njegovog psa.

- Ne vuci mog psa, ne vuci mog psa! Gde ti je povodac - urlao je razjareni muškarac. Nakon što je ovaj brutalni napad naišao na oštu osudu javnosti, muškarac sa snimka I. B. pokušao je da se opravda rečima "da je on ljubitelj životinja i da je pokušao da spase svog psa".

- Nisam sklon nasilju, bio sam u stanju afekta, mislio sam da će mog psa udaviti. Posle snimka koji sam gledao, izvinjavam se toj ženi, hteo sam samo da je odgurnem što dalje od životinje - rekao je I. B. za Kurir s namerom da opravda svoje nasilje.

(Kurir.rs - J. S.)

Bonus video:

03:11

Naš mentalitet je kriv za nasilje u porodici: Penzionisani inspektor o slučaju ubijene Samante iz V.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track