SASLUŠANA VODITELJKA: Snežana Dakić videla kako beskućnik poteže kamen na nju!
Foto: Privatna Arhiva, Printscreen/Instagram

prvo osnovno javno tužilaštvo

SASLUŠANA VODITELJKA: Snežana Dakić videla kako beskućnik poteže kamen na nju!

Crna Hronika -

Voditeljka Snežana Dakić, koji je nedavno beskućnik gađao kamenom i naneo joj povrede, saslušana je danas u Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu. Kako Kurir nezvanično saznaje, ona je ispričala da je videla kako je čovek bacio kamen u njenom pravcu.

Navodno, beskućnik je pre nego što je potegao kamen, nešto doviknuo voditeljki, ali ona nije razumela šta je želeo od nje i tada je potegao kamen.

Snežana Dakić, podsetimo, ranije je za medije opisala da je stajala pored automobila kada je njoj nepoznati muškarac uzeo kamen i bacio na automobil, ali se kamen odbio i pogodio i nju.

Snežana Dakić
foto: Printscreen/PINK

Podsetimo, osumnjičeni za napad je brzo uhapšen ali je sproveden na kliniku za psihijatrijske bolesti "Laza Lazarević". Prethodne nedelje, pošto je otpušten sa klinike, on je sproveden u tužilaštvo u kom se branio ćutanjem, posle čega mu je sud odredio pritvor do 30 dana.

- Veštaci su ga pregledali i treba da se izjasne da li je uračunljiv ili ne. Ukoliko nije, biće mu predložena mera obaveznog lečenja, a ukoliko jeste, nakon njenog ispitivanja i ispitivanja svedoka, zatim i veštačenja povreda, tužilaštvo će odlučiti da li u njegovim radnjama ima elemenata i kog krivicnog dela za koje se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti, a u zavisnosti od toga doneće odluku o daljem postupku - kaze izvor Kurira.

Kurir.rs/J. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track