PRLJAVI POLICAJAC TITAN RADIO ZA SRPSKE NARKO DILERE: Nadgledao plantaže marihuane u Šapniji, otkucala ga komšinica!
Foto: Twitter video prtscr / Policía Nacional

hapšenje

PRLJAVI POLICAJAC TITAN RADIO ZA SRPSKE NARKO DILERE: Nadgledao plantaže marihuane u Šapniji, otkucala ga komšinica!

Crna Hronika -

Policajac Hose Manuel Kantos, zvani Titan, uhapšen je u Španiji zbog sumnje da je radio za narko kartel, na čijem čelu je jedan Dominikanac za koga rade državljani Srbije!

Kako piše Lavangardia, Titan je navodno bio visokorangirani pripadnik klana, a čak je imao i mesečnu platu od 1.750 evra za usluge koje je pružao narko grupi. Policajac je pažnju istražitelja privukao kada su primetili da se u veoma kratkom roku izuzetno obogatio i počeo da živi život koji sebi nikako nije mogao da priušti sa platom lokalnog policajca.

- Komšinica je prijavila da je videla da Titanu na parkingu jednog tržnog centra prilaze Srbi i ostavljaju mu u kolima čudne pakete. Ispostavilo se da je reč o novcu koji su mu članovi narko bande davali, a koji je on dalje raspoređivao drugim policajcima koji su radili za njega - prenosi portal.

Inspektori su upali u Titanov stan i pronašli 33.895 evra u gotovini. Osim toga, na Jutjubu se pojavio video u kome su navodno prikazane njegove veze sa mafijom.

- "Prljavi policajac" je za novac proveravao ko prilazi plantažama marihuane kojima su rukovodili Srbi, a proveravao je i tablice automobila koji su dolazili do imanja kako bi utvrdio da li je reč o njegovim kolegama iz policije - navodi portal i dodaje da su presretnuti i neki njegovi razgovori:

- On je pričao da želi da ima platu 6,500 evra, a navodno je noću obijao brave na industrijskim imanjima i magacinima koji su bili u vlasništvu banaka i nudio ih drugim trgovcima drogom uz napomenu da bi tu mogli da imaju plantaže.

U presretnutim razgovorima nalaze se čak i njegovi planovi da proširi biznis koje je podelio sa kolegom iz policije.

- Postoje neki magacini koje bismo mogli da iznajmimo. Problem je što neko pokušava da ih zadrži. Mogli bismo da ih zapečatimo pod izgovorom da ih istražujemo - rekao je Titan.

Uhapšeni policajac se, prema pisanju medija, tereti za pljačke, prikrivanje, falsifikovanje, prevaru i mučenje.

- Sumnja se da je upao u kuću jednog narko dilera koji je pretio da će mu pobiti decu, pa ga pretukao. Kada je izašao iz kuće agentima koji su bili sa njim u društvu je rekao: "Ovde se ništa nije dogodilo, nismo bili ovde".

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track