ZAKSOČILI IH I STAVILI IM DŽAKOVE NA GLAVU: Bivši poštar i šurak dobili batine zbog kafanske svađe, jednom pukla lobanja!
Foto: Shutterstock

tuča u velikom gradištu

ZAKSOČILI IH I STAVILI IM DŽAKOVE NA GLAVU: Bivši poštar i šurak dobili batine zbog kafanske svađe, jednom pukla lobanja!

Crna Hronika -

Muškarac N.N. (36) i njegov zet B.G. (39) pretučeni su u jednom kafiću u Velikom Gradištu zbog sukoba koji su prethodne večeri imali u drugoj kafani.

Zbog tuče su uhapšeni S.V. (34), L.R. (30) i D.R. (28) koji su naneli lake povrede N.N. i teško povredili B.G. koji se nalazi na lečenju u Opštoj bolnici u Požarevcu, saopštio je MUP.

- Navodno, N.N. i B.G. u petak uveče sukobili su se sa ocem jednog od mladića u drugom lokalu. Sutradan ujutru, mladići su ih pozvali da dođu do lokala u centru grada da popričaju o događajima od prethodne večeri - priča izvor iz istrage:

- Kada su se popeli na sprat lokala, oni su ih zaskočili i počeli da udaraju. Navodno, stavili su im neke vreće na glavu i tukli ih - priča naš sagovornik. N.N., prema rečima izvora, uspeo je da pobegne sa sprata i počne da doziva pomoć.

- Njegov zet, koji je nekada radio kao poštar, ostao je na spratu i on je ozbiljnije povređen. On je prebačen u bolnicu u Požarevcu i navodno ima frakturu lobanje - kaže izvor Kurira.

U Osnovnom javnom tužilaštvu u Velikom Gradištu navode da će trojica osumnjičenih biti saslušana danas popodne.

Kurir.rs/ J.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track