ONI SU UHAPŠENI U DANAŠNJOJ VELIKOJ AKCIJI U ZEMUNU: Razbijena narko banda, sedmorica iza rešetaka
ilustracija, Foto: Printscreen/MUP Srbije

sadejstvo bia, mup i tužilaštva

ONI SU UHAPŠENI U DANAŠNJOJ VELIKOJ AKCIJI U ZEMUNU: Razbijena narko banda, sedmorica iza rešetaka

Crna Hronika -

U zajedničkoj akciji BIA, Ministarstva unitrašnjih poslova Srbije i Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, koja je sprovedena od 16. do 19. aprila, na teritoriji opštine Zemun, razbijena je još jedna kriminalna grupa koja se bavila preprodajom narkotika i zaplenjeno je više kilograma različitih opojnih droga, navodi se u saopštenju Višeg javnog tužilaštva.

Zbog sumnje da su izvršili krivična dela: udruživanje radi vršenja krivičnih dela i neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga slobode su lišeni Ivan Mitrović, Vojin Lečić, Mile Zavođa, Albert Ismaili, Mirsad Seljimović, Sanja Vojinović i Senad Ismailović, dok se za dve osobe intenzivno traga.

Nakon lišenja slobode, obavljen je pretres stanova, drugih prostorija i vozila koje koriste okrivljeni, kojom prilikom je pronađeno i zaplenjeno više većih paketa u kojima su se nalazili manji PVC paketi opojne droge heroin, više mobilnih telefona i SIM kartica, kao i jedan pištolj marke "CZ 7,65".

Zaplenjeno je više kilograma opojne droge heroin, više od kilogram spida i preko kilogram smeše za mešanje.

Svim okrivljenima je po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu određeno zadržavanje do 48 sati u kom roku će biti privedeni na saslušanje.

Više javno tužilaštvo u Beogradu, BIA i MUP nastavljaju dalji operativni rad na ovom predmetu, i intenzivnu potragu za licima koja se nalaze u bekstvu.

(Kurir.rs/J.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track