ZORAN JE OSTAO BEZ SEDAM BLISKIH LJUDI: Jelena je ubijena prva, a posle toga mu umirali Saša, Rada, Vladimir
Foto: Aleksandar Jovanović Cile, Stefan Jokić, Nemanja Nikolić, Privatna Arhiva

crni niz

ZORAN JE OSTAO BEZ SEDAM BLISKIH LJUDI: Jelena je ubijena prva, a posle toga mu umirali Saša, Rada, Vladimir

Crna Hronika -

Zorica Marjanović (71), majka Zorana Marjanovića koji je optužen da je 2. aprila 2016. godine ubio suprugu Jelenu,pevačicu Granda, sedma je osoba bliska najpoznatijem udovcu koja je preminula u poslednjih šest godina.

Podsetimo, Jelena Marjanović ubijena je pre šest godina na nasipu u Borči, a njenom suprugu Zoranu zbog ovog zločina sudi se pred Višim sudom u Beogradu.

Zorica Marjanović
foto: Aleksandar Jovanović Cile

- Šest meseci nakon Jelenine smrti umrla je Zorica Krsmanović, njena mama. Ona je dugo bila bolesna, ali joj se stanje pogoršalo kada je ostala bez ćerke. Posle ubistva umro je i Zoranov blizak prijatelj, čovek koji je bio uz njega u danima posle zločina - podseća izvor Kurira i nastavlja:

Vladimir Marjanović
foto: Zorana Jevtić

- Saša Milošević, jedan od najbližih Zoranovih saradnika i prijatelja, koji je čak napisao i stihove uklesane na Jelenin spomenik, takođe je preminuo posle zločina, a 3. septembra prošle godine izdahnula je i njegova bivša prijateljica Rada Matić, koja mu je nekada bila najveća podrška. Nepunih mesec dana posle Radine smrti, preminuo je otac Vladimir - kaže izvor.

Rada Matić
foto: Alekandar Jovanović Cile

Vladimir Marjanović,kako smo pisali, umro je od posledica srčanog udara.

- Srce mu je otkazalo. Preminuo je u Zemunskoj bolnici. Lekari su se borili, dva puta su uspeli da ga reanimiraju, ali treći put je izgubio bitku - rekao je tada Zoran za Kurir.

Njegov otac sahranjen je na groblju Zbeg, na kome počiva i pokojna Jelena, a kako je Zoran objasnio za Kurir, Zorica će sutra biti sahranjena pored supruga.

Kurir.rs

Bonus video:

00:07

Otac i sin zajedno skočili u smrt u Boru

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track