00:14

Zoran Marjanović ispraća majku na večni počinak: U tišini i nepomično stoji pored kovčega

optužen za ubistvo pevačice

SAHRANJENA MAJKA ZORANA MARJANOVIĆA: U tišini i nepomično ispratio je na večni počinak, uz njega bili sin, brat i kuma Vera (FOTO)

Crna Hronika -

Zoran Marjanović, koji je optužen da je brutalno ubio suprugu Jelenu Marjanović, pevačicu Granda, na grobljU Zbeg u beogradskom naselju Borča na večni počinak ispratio je majku Zoricu Marjanović.

Zoran Marjanović, Zbeg groblje, Borča, sahrana Zorice Marjanović
foto: Zorana Jevtić

Zoran je došao u pratnji sina, brata i snahe, kao i kuma Vere koje sve godine uz ovu porodicu.

1 / 7 Foto: Zorana Jevtić

Za vreme opela, Zoran je nepomično stajao pored kovčega. Nakon opela sveštenik se obratio okupljenima uz nekoliko rečenica.

- Okupili smo se ovde da ispratimo Zoricu na večni počinak. Mi se nadamo i molimo da je Zorica ostavila veliki trag na zemlji. Ostaje nam da se molimo za pokoj duše naše Zorice i da je se Bog milostivi seti. Po ko zna koji put slavimo vaskrsenje hristovo, ali slavimo i naše vaskrsenje. Pomolimo se za pokoj duše naše Zorice i da njena duša iako nije više nama da sutra proslavi Vaskra sutra - rekao je sveštenik nakon čega je hor otpevao dve crkvene pesme.

Uroš Marjanović, unuk preminule nosio je krst, a crkveni hor je pevao kada je kovčeg stavljen na kolica i uputio se put Zoričine večne kuće.

00:13

Nakon opela kovčeg stavljen na kolica i uputio se put Zoričine večne kuće

Dok je kovčeg spuštan u raku, Zoran je nepomično gledao, ali nije zaplakao, u tom trenutku počeo je da peva hor.

Zorica Marjanović (71) preminula je od posledica moždanog udara u njihovoj porodičnoj kući u naselju Borča u Beogradu neposredno pred najveći hrišćanski praznik Vaskrs, u istom mesecu kada je ubijena i njena snaha.

Podsetimo, pre šest meseci preminuo je i Zoranov otac Vladimir.

(Kurir.rs/B.T.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja