POKUŠAO DA UBIJE MUŠKARCA NA VELIKI PETAK: Napadaču iz Velike Plane određen pritvor, traktorom namerno pregazio čoveka!
Foto: Kurir/T.I.

više tužilaštvo u smederevu

POKUŠAO DA UBIJE MUŠKARCA NA VELIKI PETAK: Napadaču iz Velike Plane određen pritvor, traktorom namerno pregazio čoveka!

Crna Hronika -

Muškarac S.M. (33) koji je na Veliki Petak uhapšen jer je traktorom pokušao da ubije muškarca (32) iz Lapova u kafani kod Velike Plane, saslušan je pred Višim javnim tužilaštvom u Smederevu, posle koga mu je određen pritvor do 30 dana.

- Osumnjičeni je izneo odbranu, a Više tužilaštvo je predložilo da mu se odredi pritvor zbog opasnosti da će uticati na svedoke, što je sud i prihvatio. U narednim danima biće ispitani oštećeni i svedoci - rekao je Ivan Konatar, viši tužilac iz Smedereva.

Podsetimo, S.M. se tereti za ubistvo u pokušaju. Kako su saopštili iz smederevskog Višeg tužilaštva, osumnjičenom se stavlja na teret da je nakon verbalnog sukoba sa oštećenim muškarcem (32) iz Lapova, u jednom ugostiteljskom objektu u okolini Velike Plane, nakon izlaska iz navedenog objekta, startovao traktor i sa istim, u nameri da ga liši života, udario oštećenog koji se nalazio u tom trenutku na motociklu, a potom i prešao traktorom preko njega, koji je sticajem okolnosti prošao sa, za sada, lakšim telesnim povredama.

On je čak u jednom momentu, kako je Kurir nezvanično saznao, krenuo u rikverc i opet udario muškarca. Pukom srećom, oštećeni je zapao među točkove i izbegao teže posledice.

Kurir.rs / J.I.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track