JEDINA ŽENA BELIVUKOVOG KLANA POBUNILA SE DANAS U SUDNICI: Slađana Sekulić negodovala zbog ovoga!
Foto: Ana Paunković, Privatna Arhiva

specijalni sud

JEDINA ŽENA BELIVUKOVOG KLANA POBUNILA SE DANAS U SUDNICI: Slađana Sekulić negodovala zbog ovoga!

Crna Hronika -

Slađana Sekulić, jedina žena koja je na optužnici kriminalnog klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, kako Kurir saznaje, protestvovala je danas, pošto joj zatvorski stražari nisu dozvolili da se pozdravi sa suprugom, optuženim Vladom Georgijevim koji je i dalje u pritvoru.

- Njih dvoje raspoređeni su da sede na dva kraja sudnice, a iako je Slađana Sekulić insistirala da joj se omogući da se pozdravi sa suprugom s kojim nije imala kontakt od kada je kriminalna grupa uhapšena 4. februara prošle godine, to joj nije omogućeno - otkriva izvor Kurira i podseća da se njen suprug, pre nego što je promenio ime, zvao Dragan Sekulić.

Slađana Sekulić
foto: Nemanja Nikolić

Podsetimo, Slađana Sekulić u sud je i danas došla iz kućnog pritvora. Ona se sumnjiči da je bila pripadnik grupe i u pritvoru je bila od februara prošle godine do oktobra prošle godine, kada je prebačena u kućni pritvor s nanogicom.

Prema navodima optužnice Tužilaštva za organizovani kriminal, Slađana Sekulić i njen suprug, nisu učestvovali u ubistvima i nisu odlazili u kuću u Ritopeku. Kako se navodi, sa još nekoliko optuženih učestvovali su u prometu droge, ali i u drugim poslovima.

Jedina žena u klanu, prema optužnici, na saslušanju pred istražnim organima se branila rečima: "Ja sam samo žena, kao da bi mi oni rekli nešto".

Inače, po izlasku iz pritvora, Slađana Sekulić je potpuno promenila lični opi, kao i boju kose.

Veljko Belivuk, Marko Miljković, suđenje, Specijalni sud, Slađana Sekulić
foto: Zorana Jevtić, Facebook

Klan Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, podsetimo, sumnjiči se za ubistva, trgovinu drogom i oružjem, kao i silovanje.

Suđenje je danas odloženo pošto su dvojica optuženih, Vlade Draganić i Vladimir Grek ostali bez advokata koji su im otkazali punomoćja.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track