PREDRAG OČAJAN! DANAS SAM ODŽEPAREN Ovako se sve dogodilo usred dana, na ulici, čim je izašao iz menjačnice! Nisam ni osetio VIDEO
Foto: Shutterstock, Privatna Arhiva

bezobrazno pokraden

PREDRAG OČAJAN! DANAS SAM ODŽEPAREN Ovako se sve dogodilo usred dana, na ulici, čim je izašao iz menjačnice! Nisam ni osetio VIDEO

Crna Hronika -

BEOGRAD - Danas sam odžeparen. Ukraden mi je novčanik sa svim dokumentima i karticama i količinom novca tolikom da mi gubitak predstavlja ogroman problem. Ako neko prepozna momka sa slike koji žuri za mnom čim sam izašao iz mjenjačnice, neka se javi. (VIDEO u nastavku), napisao je Beograđanin Predrag na Tviteru, očajan posle velikog novčanog gubitka.

On je opljačkan usred dana, na ulici, naočigled prolaznika, odmah po izlasku iz menjačnice.

Pljačkaš mu je bezobrazno prišao s leđa, i iz torbe neprimetno izvukao novčanik sa sve dokumentima, novcem i karticama, a zatim pobegao.

Kako je objasnio, incident se desio ispred jedne menjačnice u Bulevaru oslobođenja a pokareni P. je na svom Tviteru objavio i video-snimak s nadzornih kamera moleći sugrađane za pomoć.

VIDEO MOŽETE POGLEDATI OVDE

- Dok sam shvatio šta se desilo već je bilo kasno - kaže očajni Beograđanin dodajući u tredu da ga je džeparoš majstorski odradio, toliko dobro da nije ni osetio da mu je tuđa ruka bila u torbi.

Kurir.rs/Twitter

Bonus video:

00:41

Nasilje u Srednjoj školi “Nikola Tesla” u Batočini

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track