00:23

Kamere snimile ubicu Luke Žižića

vlasnik kafića Ritual u Bloku 44

OVO JE UBIJENI LUKA ŽIŽIĆ: Likvidiran u svom kafiću pred bratom i prijateljima, policija traga za ubicom FOTO

Crna Hronika -

Luka Žižić (37), vlasnik kafića Ritual u Bloku 44 na Novom Beogradu, likvidiran je sinoć naočigled prijatelja i brata.

Njega je s više hitaca upucao ubica koji je imao masku i rukavice, a nakon pucnjave prijatelji i brat Žižića su odmah skočili na egzekutora i počeli da ga tuku. On je ipak uspeo da se izvuče i električnim trotinetom pobegne s mesta ubistva.

Luka Žižić
foto: Privatna Arhiva

Svi raspoloživi kapaciteti Policijske uprave za Beograd angažovani su na pronalaženju i hapšenju plaćenog ubice, a kako Kurir saznaje, svedoci zločina ubicu su opisali kao muškarca starog oko 35 godina, visine oko 180 centimetara, sa bradom na licu.

1 / 54 Foto: Nemanja Nikolić

Podsetimo, napadač je imao masku i rukavice, ali kada je pucao brat ubijenog i još nekoliko muškaraca skočilo je na njega, ispao mu je pištolj ali i jedna rukavica.

00:23

Kamere snimile ubicu Luke Žižića

Takođe su mu, prema nezvaničnim informacijama, skinuli masku i kamere iz kafića su ga snimile. Kako smo pisali, brat ubijenog je čak uspeo da zgrabi nož i krene ka ubici. Prijatelji su ga sprečili i ubica je, kako se sumnja, iskoristio taj trenutak da pobegne.

Inače, dan nakon brutalnog ubistva na lokalu se mogu rupe od hitaca, a ispred ulaznih vrata kafića su zapaljene sveće.

- Nikad u tom lokalu nije bilo problema, kad sam čuo šta se dogodilo mislio sam da su gosta ubili, a ne njega. Bio je i više nego korektan, ljubazan i kod njega u kafić dolaze uvek stalni gosti. Često dolaze i penzioneri jer je tu i pijaca. Stvarno, neverovatno - kaže vlasnik obližnje radnje i dodaje da je u Lukinom vlasništvu i podrum pića koje se nalazi u blizini lokala.

- Luka je imao para i mislim da je možda neko pokušao da ga reketira ili da mu traži da prodaje drogu u kafiću, jer se to pretežno radi, a on možda to nije hteo i eto problema. Ovaj prodavac rekao je da ubijeni jesenas imao povredu i da je otežano hodao.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:21

Mesto ubistva u Novom Beogradu! Rupe od metaka po celom lokalu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja