Otišao je naš lepi anđeo
Foto: KURIR

Tuga u Beočinu

Otišao je naš lepi anđeo

Crna Hronika -
Nisam ni sanjala da ću ostati bez svog deteta, kroz suze kaže Jadranka Topalović, čija je ćerka Željana (13) poginula kada je na nju naleteo autobus dok je pretrčavala ulicu

BEOČIN - A tek je počela da živi!- Dete moje drago, šta me snađe?! Nema više naše Želje. Otišao je naš lepi anđeo. A tek je počela da živi, ćerka moja jadna. Da je sreće da ste joj došli na svadbu ili na dodelu neke sportske nagrade, a ne da je ispratimo u večnu kuću - kroz suze kaže Jadranka Topalović, čija je ćerka Željana (13) poginula u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u subotu ujutru.Nesrećnu devojčicu udario je autobus dok je pretrčavala ulicu u naselju Brazilija. Vraćala se sa grožđenbala u Banoštoru. Udarac je bio toliko jak da je umrla na licu mesta.- Nisam ni sanjala da ću ostati bez svog deteta. Želela sam samo da su mi sve troje dece živi i zdravi, a evo šta sam dočekala - priča neutešna majka.Vest o tragediji javio joj je kolega s posla. Nije smeo da joj kaže da je Željana mrtva, već je rekao da je povređena.- Odmah sam otišla na mesto nesreće. Zatekla sam stravičan prizor: patika koja joj je spala s noge kad ju je udario autobus bila je još na putu. Svuda okolo bili su policajci... Tada sam shvatila da moje Želje više nema - priseća se Jadranka kobnog dana dok gleda u sveću zapaljenu za pokoj detetove duše.I Željanin sedmogodišnji brat i starija sestra su neutešni. Uz njih su rođaci, prijatelji i komšije. Svu su u šoku.- Bila je lepa kao anđeo. Svi smo je voleli. Nije skidala osmeh sa lica i stalno se šalila. Bila je predivno dete. Ne mogu da verujem da je više nema - kaže za Kurir Zorica Stojanović komšinica Topalovića.Željana Topalović biće sahranjena danas u 16 sati na groblju u Beočin selu.

Prijatelji došli da izjave saučešće
Prijatelji došli da izjave saučešće

Autobus vukao dete više od deset metaraJedan očevidac događaja kaže da je nesreća bila užasna. Tek što je izašla iz jednog autobusa, Željanu je udario autobus iz suprotnog pravca.- Začuli smo stravičan udarac. Autobus je vukao dete više od deset metara! Kad se zaustavio, ležala je ispod njega. Pritrčao sam joj i opipao puls, ali ga nije bilo - priča očevidac.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track