PRODAVALI DROGU U OSNOVNOJ ŠKOLI: Interventna uhapsila dvojicu mladića u Zemunu
Foto: MUP Srbije

PRODAVALI DROGU U OSNOVNOJ ŠKOLI: Interventna uhapsila dvojicu mladića u Zemunu

Crna Hronika -

Dvojica maldića starosti oko 20 godina uhapšeni su, brzom reakcijom pripadnika Intevrentne jedinice 92, zbog sumnje da su dilovali marihuanu u dvorištu OŠ "Gavrilo Princip" u Zemunu

Kako se nezvanično saznaje osumnjičeni za dilovanje narkotika uhapšeni su oko 22 sata nedaleko od dvorišta OŠ "Gavrilo Princip", gde su kako se sumnja marihuanu prodavali maloletnicima.

- Reč je dvojici mladića koji imaju oko 20 godina. Neko vreme su ih viđali roditelji kako se mešaju sa decom koja tu idu u skolu. Verujem da su privukli pažnju i pripadnicima Interventne policije koji redovno tuda obilaze teren. Kada su pokušali da im priđu oni su se dali u beg - priča izvor Informera upoznat sa slučajem.

On dodaje da je njihovo bekstvo verovatno sumnju učinilo još većom, te su pripadnici Interventne jedinice 92 krenuli za njima.

- Bilo je kao na filmu. Ubrzo su ih uhvatili, a kako sam čuo kod njih je pronađeno više paketića marihuane - rekao je sagovornik.

Ovom je samo još jedna u nizu od akcija, pripdanika Interventne jedinice 92 kojom se jasno daje do znanja da policija posebno vodi računa o školama gde se dileri okupljaju i prodaju narkotike maloletnicima.

(Kurir.rs/Informer)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track