00:15

OVDE SE SVE DOGODILO: Tu se čovek buktinja polio benzinom i zapalio!

nisu imali gde

MAKEDONAC IMAO JEZIVE OPEKOTINE, KOŽA MU VISILA: Radnici koji su hteli da ga isele o detaljima drame u Novom Beogradu

Crna Hronika -

Žan N, državljanin Severne Makedonije pokušao je danas da izvrši samoubistvo tako što se polio benzinom i zapalio jer su radnici došli da ruše baraku u kojoj je živeo sa majkom. Nakon što su radnici PP aparatom ugasili vatru, nesrećni mladić je sam otišao do radnje udaljene čak kilometar da moli za pomoć!

Kako se saznaje od radnika na gradilištu kraj ove barake, Žan i njegova majka su imali stanarsko pravo, ali su morali da budu iseljeni jer se baraka u kojoj žive nalazi na gradilištu stambenog kompleksa.

1 / 4 Foto: Kurir

- Hteli smo legalno da ih iselimo, ali nisu imali gde - kaže on za Blic i dodaje da ih je majka nesrećnog muškarca u jednom trenutku gađala i kamenjem.

Situacija je brzo eskalirala i, očajan što ostaje bez krova nad glavom, Žan N. se polio benzinom i zapalio!

Radnici koji su došli da ih isele sa sobom su poneli i PP aparat, najverovatnije upravo jer je Žan i ranije pretio da će se zapaliti, te su odmah nakon što je to i učinio ugasili vatru na njegovom telu!

Nesrećni i teško povređeni muškarac otišao je sam čak kilometar dalje do prve prodavnice i radnike molio za pomoć.

- Ti radnici na gradilištu su pred njihovu baraku došli sa sekirom, testerom i PP aparatom. Momentalno su ga ugasili kad se zapalio, ali je svejedno zadobio jezive povrede. Koža mu je visila s ruku... - pričaju potreseni zaposleni u prodavnici.

Kako kažu, Žana znaju od ranije jer je od rođenja s majkom živeo u toj baraci.

- Pominjao je majku, bio je van sebe. Pozvali smo Hitnu pomoć da dođe po njega, a mi otrčali do barake da vidimo šta je s njom. Ali, srećom, ona je bila dobro - pričaju oni.

Kako kažu, znali su da su majka i on morali da se isele iz barake u kojoj su živeli više od 30 godina.

- Komšija, Makedonac, od rođenja živi tu. Imali su stanarsko pravo, ali on je tražio novac, a investitor nije hteo da mu da... Pretio je više puta da će se zapaliti... Sad je održao to obećanje - dodaju oni.

(Kurir.rs/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja