IZBODENI MEDICINSKI TEHNIČAR IZ VRANJA STABILNO: I dalje u životnoj opasnosti
Foto: Beta/Saša Đorđević

IZBODENI MEDICINSKI TEHNIČAR IZ VRANJA STABILNO: I dalje u životnoj opasnosti

Crna Hronika -

Zoran Milošević, medicinski tehničar iz Vranja koji je u utorak izboden nožem osam puta prebačen je u Univerzitetski klinički centar i sada se oseća dobro, ali se još ne može reći da je van životne opasnosti.

On je izboden u predelu grudnog koša i delom u stomak.

- Čovek je hiruški zbrinut u Vranju. Ovde mu je urađena torako drenaža, intubiran je u Vranju i tako dovezen kod nas danas zbog ozbiljnosti povreda. Urađen kontrolni skener. Trenutno je stabilnih vitalnih parametara. Prati se i u toku dana ili sutra, zavisi od stanja, će biti doneta odluka o daljem toku lečenja - rečeno nam je u UKC Niš.

Ovaj nemio događaj uznemirio je stanare Drvarske ulice u Vranju jer je poznato da Milošević nije incidentan i problematičan tip čoveka. Sa komšijom se nikada nije upuštao u rasprave.

Njega je navodno izbo komšija zbog ranijih nesuglasica. Miloševićev otac, Bora je rekao medijima da mu je trenerica bila skroz krvava kada mu je rekao da zove Hitnu pomoć i policiju koja je i došla nakon ovog incidenta.

Ovaj komšija koji mu je navodno zadao osam uboda je pre godinu dana kupio kuću u Drvarskoj ulici i postojao je spor oko zajedničkog prolaza.

(Kurir.rs/M.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track