KOŠKALI SU SE I RANIJE, ČULI SMO BUKU: Prvi komšija otkrio nove detalje o izmasakriranom Srđanu! OVDE JE BILO OPSADNO STANJE
Foto: Kurir

ubistvo u zrenjaninu

KOŠKALI SU SE I RANIJE, ČULI SMO BUKU: Prvi komšija otkrio nove detalje o izmasakriranom Srđanu! OVDE JE BILO OPSADNO STANJE

Crna Hronika -

Srđana P. (42) svirepo je ubila supruga Tereza P. (46), a prvi komšija ispričao je kakav je bio njihov odnos.

Podsetimo, Tereza je sinoć, kako se sumnja, uspavala, a potom u snu izbola svog supruga, a kasnije njegovo telo isekla motornom testerom.

Ubistvo, Zrenjanin
foto: Facebook

Prvi komšija bračnog para Mirjan Popov, ispričao je da se par jeste sukobljavao, ali da sinoć nisu čuli ništa.

- Nju sam slabo poznavao i nisam primećivao ništa čudno. Pošto nas samo zid deli, čuli smo kada je bilo nesuglasica među njima, ali nju kao osobu nisam poznavao tako dobro kao Srđana. Čuli smo buku kada dođe do koškanja, jer je naš prozor otvoren ka njima uvek. Sinoć nismo čuli ništa, to nas je sve zapanjilo. Meni kao prvom komšiji ni u najdubljim mislima nije palo na pamet da tako nešto monstruozno može da se desi. Sinoć nismo ni uspeli da izađemo napolje zato što je sve bilo blokirano. Policija je namestila opsadno stanje - ispričao je Popov i napomenuo da Srđan nije imao posao i da je živeo od socijalne pomoći.

On je dodao da ubijeni Srđan nije imao decu, da njega znaju kao korektnog komšiju, sa kojim nikada nije bilo problem i da su svakodnevno pričali i viđali se i da je njihov odnos bio sasvim korektan.

Mirjan Popov
Mirjan Popovfoto: Kurir

Kurir.rs

Bonus video:

00:12

DŽONIĆIMA PRODUŽEN PRITVOR: Osumnjičeni za ubistvo porodice Đokić ostaju iza rešetaka

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track