NISU TE UBILI, SAMO SU TE VEČNIM UČINILI! Danas sahrana Perenčevića: Od navijača Rada 1.000 plavih ruža, novine pune čitulja FOTO
Foto: screenshot

novo bežanijsko groblje

NISU TE UBILI, SAMO SU TE VEČNIM UČINILI! Danas sahrana Perenčevića: Od navijača Rada 1.000 plavih ruža, novine pune čitulja FOTO

Crna Hronika -

Luka Perenčević (28), koji je u ponedeljak ubijen u teretani na Banjici, biće danas sahranjen na Novom bežanijskom groblju u grobnici koju je porodica platila 29.500 evra.

Кako se saznaje, navijači FК Rad, čiji je Luka bio pripadnik, naručili su juče hiljadu plavih ruža, koje su platili 1.000 evra u jednoj obližnjoj cvećari. Na Novom bežanijskom groblju juče je viđena i neutešna Lukina majka. Perenčević je, prema nezvaničnim informacijama, sarađivao s bliskim rođakom odbeglog Radoja Zvicera, koji važi za vođu "kavačkog klana".

čitulje, Luka Perenčević
foto: screenshot

Policija traga za ubicom, koji je, prerušen u dostavljača hrane, ušao u teretanu na Bulevaru oslobođenja 82 oko 11.30 sati i ispalio šest hitaca u Luku, koji je čekao trening.

čitulje, Luka Perenčević
foto: screenshot

Cena ubistva

Boro Banjac, bivši načelnik Uprave za borbu protiv organizovanog kriminala MUP Srbije, kaže za Objektiv da je Perenčevića likvidirao plaćeni ubica.

- Došao je da odradi posao i dobiće za to novac. Cene ubistva idu od 5.000 pa naviše. Perenčević ga nije poznavao, niti njegovi prijatelji, a veliki je rizik to uraditi. Možda je u pitanju osveta zbog neke droge ili su upali na tuđi teren. Nije isključeno i da su našli nekog narkomana koji je u takvoj fazi da ne oseća ni strah niti bilo šta. Pretpostavljam da je ubica imao podršku napolju, a motiv je borba za tržišta droge ili neki raniji dugovi – ističe Banjac.

čitulje, Luka Perenčević
foto: screenshot

UBICA HTEO DA LUKA PATI? NOVI DETALJI LIKVIDACIJE Pucao mu prvo u nogu, pa u rame i onda u glavu! To je i poruka njegovim ljudima?

Oproštaj porodice

Perenčević je ranije dovođen u vezu sa ubistvom Filipa Lepojevića (18), koji je ubijen 5. septembra 2020. nasred ulice na Banjici. Iza sebe je ostavio sina od šest meseci, a od njega su se juče u čituljama oprostili roditelji, supruga i prijatelji.

1 / 11 Foto: screenshot

- Prerano si nas napustio – napisao je njegov otac u oproštajnoj čitulji. Perenčević će biti sahranjen danas u 15.15 časova na Novom bežanijskom groblju. U tom, takozvanom elitnom delu groblja, sahranjen je i Strahinja Stojanović (30), koji je takođe važio za saradnika "kavačkog klana".

(Kurir.rs/Objektiv)

BONUS VIDEO:

09:28

PERENČEVIĆ LIKVIDIRAN IZ OSVETE? Rat između kriminalnih klanova pokrenuo tektonske promene! Ninić: PUŠKARAJU SE NA SVIM NIVOIMA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track