01:29

JUČE ZAJEDNO PILI KAFU, A UVEČE JE ZAKLAO: Porodica Slavoljuba koji je zaklao Snežanu u suzama

jezivo

SNEŽANI JE BIO PREREZAN GRKLJAN I KRVAVA MAJICA: Rođak zaklane žene u Barajevu potresen prizorom UBICA JE ŽIVEO PREKOPUTA NJE FOTO

Crna Hronika -

Stravičan zločin dogodio se noćas u selu Rožanci u Barajevu gde je Slavoljub J. (62) nožem prerezao vrat komšinici Snežani Đ. (67).

Barajevo, muškarac zapalio ženu
foto: Ana Paunković

Snežnin rođak kaže za Kurir da je u šoku i da niko nije naslućivao da će doći do ove tragedije.

Barajevo, muškarac zapalio ženu
foto: Ana Paunković

- Komšije su nam javile da je buknuo požar i odmah smo došli. Bilo je baš potresno Snežana je imala prerezan grkljan i majica joj je bila krvava. Bila je bez svesti, naslonjena na vrata od špajza. Policija je pokušala da otvori vrata, ali nije uspela jer je sa druge strane bio neki teret. Kad su uspeli da otvore vrata od špajza videli su Slavoljuba sa prerezanim grkljanom. Verovatno kad je čuo da ne može da pobegne odlučio je da se ubije - kaže rođak ubijene i dodaje da ne veruje da su bili u vezi.

- Strašno šta nas je snašlo. Snežanina ćerka se porodila pre mesec dana, druga treba da se porodi u junu. Užas! Iškolovala je decu, dve su lekari, a jedna prevodilac i predaje ruski jezik - istakao je Snežanin rođak.

Rođak dodaje da je Snežana ostala bez muža pre 3 godine, a pre sedam meseci je umrla i svekrva pa je ona sama živela.

- Slavoljub je dobio kuću na korišćenje prekoputa Snežanina. Sve je bilo okej koliko znamo, zbog čega je na kraju ubio znaju samo njih dvoje - kaže on.

1 / 2 Foto: Ana Paunković

Podsetimo, telo Snežane Đ. (61) pronađeno je u njenom krevetu sinoć oko 20.30 časova u porodičnoj kući kada su komšija prijavile požar. Telo je nađeno u letnjoj kuhinji gde ima krevet.

Naime, kako saznajemo komšije su sinoć videle da gori nešto u Snežaninom dvorištu i nisu ni sumnjali šta se zapravo desilo.

- Nakon što je Slavoljub navodno ubio Snežanu zapalio je pomoćni objekat u njenom dvorištu, a potom je pokušao da izvrši samoubistvo. Tokom uviđaja nađeno je i njegovo telo, ali je on kolima Hitne pomoći prevezen u Urgentni centar u Beogradu.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:11

Naš mentalitet je kriv za nasilje u porodici: Penzionisani inspektor o slučaju ubijene Samante iz V.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track