HOROR U HORGOŠU: Podstanar ubio gazdu, zakopao ga na salašu, pa SVE PRIZNAO
Foto: Nenad Kostić

slučaj rešen posle 4 meseca

HOROR U HORGOŠU: Podstanar ubio gazdu, zakopao ga na salašu, pa SVE PRIZNAO

Crna Hronika -

Tibora K. (37) iz Horgoša uhapsili su pripadnici kikindske policije zbog sumnje da je ubio Radula Topličanina (75) iz Horgoša.

Nestanak starca prijavljen je još 15. januara, a misterije je danas rešena.

"Tibor je kao podstanar živeo kod Radula. Istražnim organima priznao je ubistvo i ispričao da je gazdu gurnuo. Starac je pao na zemlju i nije davao znake života. Beživotno telo spakovao je u svoj automobil. Leš je zatrpao u rupi pomoćne prostorije na salašu u okolini Horgoša. Posmrtni ostaci izvađeni su iz rupe u prisustvu osumnjičenog i kikindske policije. Moram da pohvalim njihov doprinos u rasvetljavanju ovog slučaja", rekao je za Kurir Branislav Rankov, zamenik javnog tužioca u Subotici.

Inače, osumnjičenom Tiboru K. pritvor je bio određen zbog drugog krivičnog dela, a on se nalazio u novosadskom Okružnom zatvoru. Na osnovu odobrenja sudije Osnovnog suda u Senti, zatvorski čuvari dovezli su osumnjičenog na lice mesta. Zajedno sa braniocem, on je prisustvovao uviđaju.

"Izdao sam naredbu za obdukciju leša koja će se obaviti u novosadskom Zavodu za sudsku medicinu. Protiv osumnjičenom Tibora K. biće podneta prijava u redovnom postupku za krivično delo ubistvo", dodao je Rankov.

Kurir.rs/S.U.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track