TEREZA ISEKLA MUŽA I KUVALA GA U LONCU, A PARIRA JOJ I CRNA JASMINA IZ LAZAREVCA: Muža zaklala na spavanju i zalivala omekšivačem
Foto: Kurir/S.U., Privatna Arhiva

one su ubile muževe od početka 2022.

TEREZA ISEKLA MUŽA I KUVALA GA U LONCU, A PARIRA JOJ I CRNA JASMINA IZ LAZAREVCA: Muža zaklala na spavanju i zalivala omekšivačem

Crna Hronika -

Kada se ovih dana pomene ime Tereza Perić (46) iz Zrenjanina, svi se slede, jer je upravo ona osumnjičena da je počinila najmonstruozniji zločin koji je zabeležen u Srbiji. Nažalost, Perićeva nije jedina koja je ove godine presudila svom životnom saputniku i to na bizaran način.

U februaru ove godine Jasmina S. iz Lazarevca uhapšena je kada je otkriveno da je muža Sinišu ubila, umotala u ćebad i živela sa njegovim telom i troje male dece u stanu.

crna jasmina i siniša u doba ljubavi
crna jasmina i siniša u doba ljubavifoto: Privatna Arhiva

Svirepo ubistvo u Lazarevcu potreslo je javnost, naročito kada se saznalo da je Crna Jasmina, kako su mediji prozvali osumnjičenu, muža danima zalivala omekšivačem.

- Ona je na spavanju nožem izbola supruga kog je nakon toga umotala u foliju, zatim u sedam ćebadi i njegovo beživotno telo stavila na kauč u dnevnoj sobi. Deci je zabranila da ulaze u sobu, a na pitanje gde im je otac, rekla je da je u bolnici. Ona je svakodnevno u obližnoj prodavnici kupovala na litre omekšivača, ali komšije i pordica tada nisu primetile ništa sumnjivo - podseća sagovornik i dodaje:

1 / 5 Foto: Nenad Kostić

- Veruje se da je omekšivačem zalivala Sinišu kako njegov leš ne bi neprijatno mirisao. Takođe, stavljala je na njega i mirisne jelkice za kola. Horor u Lazarevcu otrkiven je kada je Jasmina pokušala ubistvo i ostavila oproštajno pismo koje su njena deca, inače osnovci, odneli prvom komšiji.

- Komšija je pozvao policiju i Jasmininog sina iz prvog braka, a ona je posle lečenja u Urgentnom centru uhapšena. Tačno vreme smrti nesrećnog Siniše nije utvrđeno jer se on porodici nije javljao danima, a telo je bilo uništeno od silnih hemikalija.

terza na monstruozan način bila supruga
terza na monstruozan način bila suprugafoto: Facebook

U utorak uveče Tereza Perić je u Zrenjaninuu porodičnoj kući najpre lekovima uspavala supruga Srđana (42), zatim ga izbola nasmrt, pa mu motornom testerom odsekla noge i genitalije, koje je onda stavila u lonac i na šporet!

- Nije joj bilo dovoljno to što ga je planski brutalno ubila, već je odlučila i da isecka na komade i skuva za ručak! Nakon otkrića ovog zločina, svi su ostali bez teksta, a ovom brutalnom ubistvu kao iz horor filmova prisustvovala je i D. Lj., Terezina ćerka iz prvog braka, koja je kobne večeri bila kod majke i očuha - podseća naš sagovornik.

Terezina ćerka nakon zločina isprčala je za Kurir da je kobnog dana njen očuh samo ležao i spavao, jer mu je ona davala lekove. Takođe, ona je navela i da je njena majka zločin planirala.

terza i srđan
terza i srđanfoto: Facebook

- Došla sam iz škole, seli smo da jedemo i oko 21 sat se sve dogodilo. Tereza je uzela nož i otišla u sobu i izbola ga u krevetu. Uspeo je onako krvav da ustane, ali je ona nastavila jođ više da ga ubada nožem. Istrčala sam iz kuće i pozvala brata - kaže ona i dodaje da ih majka nije pustila u kuću.

kuća strave u zrenjaninu
kuća strave u zrenjaninufoto: Kurir/S.U.

- Čula se motorna testera! Otvorila je vrata na naše pretnje i videli smo Srđanovo beživotno telo, ali bez noge. Bila je svesna, htela je to da uradi i sve je isplanirala.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:14

HOROR U ZRENJANINU: Žena isekla muža motornom testerom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track