HOROR U BEOGRADU, OVDE JE PRONAĐENO TELO U OKNU LIFTA: Komšiluk zabrinut: Ovo je već drugi slučaj, u tom objektu se i DECA IGRAJU
Foto: Damir Dervišagić

jezivo

HOROR U BEOGRADU, OVDE JE PRONAĐENO TELO U OKNU LIFTA: Komšiluk zabrinut: Ovo je već drugi slučaj, u tom objektu se i DECA IGRAJU

Crna Hronika -

U Dalmatinskoj ulici u Beogradu večeras je pronađeno telo i to u oknu lifta na napuštenom gradilištu preko puta broja 119.

Na licu mesta su bile ekipe policije, Hitne pomoći i vatrogasaca.

Prema rečima komšija, gradilište je već godinama zapušteno, iako je zgrada praktično već nikla, ali još uvek nije završena.

Dalmatinska, Dalmatinska ulica
foto: Damir Dervišagić

- Ima desetak godina kako su prestali da grade tu zgradu. U početku je bilo čuvara koji su vodili računa o objektu i gradilištu, ali su i oni u međuvremenu otišli, pa se često na tom mestu skupljaju beskućnici i druge osobe '- kaže za Kurir jedan od stanara obližnje zgrade.

Kako navodi naš sagovornik, pre oko pola godine do godinu dana na istom mestu je pronađeno telo, takođe u oknu lifta.

- Vreme je da se neko pobrine za to jer ljudi stradaju. Najgore je što nam se tu i deca igraju, zanimljivo im je što je napušteno, pa se onda tu igraju, istražuju, bacaju petarde... Ne daj Bože da neko dete takođe tu strada... - priča naš sagovornik.

1 / 6 Foto: Damir Dervišagić

On dodaje da je večeras na licu mesta video vatrogasce i policiju, ali da su ubrzo otišli i da će intervenciju nastaviti sutra preko dana.

- Koliko sam čuo, vađenje tela je odloženo do sutra jer je previše mračno, nepristupačno i opasno da po mrklom mraku rade takvu intervenciju.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:08

Leš u fazi raspada bio pored trim staze na Banovom brdu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track