IZDROGIRALI SE PA SELI DA VOZE: Beogradska policija noćas uhapsila trojicu vozača JEDAN BIO POZITIVAN NA ČAK TRI NARKOTIKA
Foto: Shutterstock

prekršajne prijave

IZDROGIRALI SE PA SELI DA VOZE: Beogradska policija noćas uhapsila trojicu vozača JEDAN BIO POZITIVAN NA ČAK TRI NARKOTIKA

Crna Hronika -

Pripadnici saobraćajne policije u Beogradu, tokom prethodne večeri, zaustavili su i isključili iz saobraćaja trojicu vozača koji su upravljali automobilima pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

Na teritoriji Grocke, zaustavljeni su dvadesetčetvorogodišnji vozač automobila marke „mercedes“ koji je bio pozitivan čak na tri narkotika - amfetamin, kokain i thc-10, a devetnaestogodišnjak koji je upravljao automobilom „reno megan“, bio je pozitivan na kanabis i upravljao je vozilom sa 0,26 promila alkohola.

Na Čukarici je policija zaustavila četrdesetpetogodišnjeg vozača automobila marke „pežo 207“, koji je vozio 60 kilometara na čas u naseljenom mestu, gde je ograničenje 50 kilometara na čas. Droga testom utvrđeno je prisustvo opijata u njegovom organizmu.

Svi vozači su zadržani u službenim prostorijama policije i protiv njih će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track