00:53

Stric uhapšenog Miloša I. koji je ubio roditelje

istraga

UBICA RODITELJA MOGAO BI DA IZBEGNE ROBIJU: Miloš pucao ocu i majci u glavu, pa izgovorio 4 reči DA SE ZALEDIŠ

Crna Hronika -

Miloš I. (33), koji je osumnjičen da je 20. marta u selu Kusadak kod Smederevske Palanke ubio oca Andreju (72) i majku Gordanu (62), u trenutku izvršenja zločina bio je neuračunljiv, pokazalo je psihijatrijsko veštačenje, te bi on mogao da izbegne doživotnu robiju i bude osuđen na meru čuvanja i lečenja u instituciji zatvorenog tipa.

Pričao da je Isus

Podsetimo, jezivi zločin dogodio se na imanju njegove porodice kad je Miloš uzeo pušku i po jednim hicem ubio svoje roditelje. Posle ubistva svukao se go, otišao kod strica i rekao mu šta je uradio, a onda ga molio da oživi njegove roditelje. Preplašeni čovek pozvao je policiju, a Miloš je patroli rekao da je on: "Isus Hrist i Bog lično."

Miloš Ignjatović, Kusadak, ubica, ubistvo
foto: Printscreen/Facebook

- Posle hapšenja, zbog izuzetno lošeg stanja u kom se nalazio, Miloš I. nije ispitan u smederevskom Višem tužilaštvu, već je odmah prebačen u Specijalnu zatvorsku bolnicu, u kojoj je i veštačen. Zaključak stručnjaka bio je da je on neuračunljiv, te da boluje od paranoidne šizofrenije. Međutim, još uvek nisu završena sva veštačenja, a ako se ispostavi da je zaista tako, tužilaštvo bi moglo da predloži da mu se izrekne mera bezbednosti čuvanja i lečenja u ustanovi zatvorenog tipa - kaže izvor Kurira.

1 / 6 Foto: Nemanja Nikolić

- Priču koju je ispričao policajcima on je ponavljao sve vreme. Govorio je o tome da je Isus, ali i da se u njegovoj glavi vodi borba između Lucifera i Boga - objašnjava sagovornik Kurira upoznat sa ovim slučajem.

Radio u Holandiji

Da podsetimo, Miloš I. mesec dana pre zločina vratio se iz Holandije, gde je bio na privremenom radu kao fizioterapeut. - Utvrđeno je da je on u vreme izvršenja zločina bio pod dejstvom narkotika, a noć nakon hapšenja više puta mu je pozlilo u pritvorskoj ćeliji te je vođen kod psihijatra.

Kurir.rs/ J. I.

Bonus video:

00:24

Uhapšen osumnjičeni za trostruko ubistvo u Čačku

Bonus video:

00:18

Kuća u kojoj je brat ubio brata

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track