HELIKOPTER STIŽE U KRAGUJEVAC PO UPUCANU MILENU: Vladimir teško ranio suprugu na spavanju JOŠ JE U KOMI
Foto: Printscreen/Facebook, Kurir

prebacuju je na vma

HELIKOPTER STIŽE U KRAGUJEVAC PO UPUCANU MILENU: Vladimir teško ranio suprugu na spavanju JOŠ JE U KOMI

Crna Hronika -

Miroljub M. otac teško ranjene Milene (35) iz Kragujevca, kaže da stiže helikopter iz Beograda u Kragujevac koji će je iz UKC Kragujevac transportovati na dalje lečenje na VMA.

- Upravo sam pored ćerke, stiže helikopter po nju. Ona kao da je danas malo bolje, ali je i dalje veštačkoj komi - rekao je Miroljub.

Vladimir M. koji je osumnjičen da je pucnjem iz pištolja teško ranio svoju suprugu Milenu M. danas će biti saslušan pred Višim javnim tužilaštvom u Kragujevcu po krivičnoj prijavi za pokušaj teškog ubistva.

V.M., Kragujevac, M.M., Pucnjava
foto: Kurir, Printscreen/Facebook

Kako se saznaje on će pred tužilaštvom biti saslušan na okolnosti pucnjave u subotu u kojoj je teško povređena njegova supruga Milena. Kako se nezvanično saznaje, njoj je Vladimir pucao u vrat.

- U ponedeljak, 16. maja 2022. godine, u našu zdravstvenu ustanovu transportovana je žena M. M. sa teškom telesnom povredom, opasnom po život, nanesenom vatrenim oružjem u lice. U toku dana, obavljena je hitna hirurška intervencija, u kojoj je učestvovao tim hirurga UKC Kragujevac. Pacijentkinja je na lečenju u Jedinici intenzivnog lečenja Službe za anesteziju i reanimatologiju u teškom opštem zdravstvenom stanju, životno ugrožena - naveli su iz UKC Kragujevac.

Došla u Srbiju da naprave ispraćaj

Kako su ranije navele komšije upucane žene, Milena je radila u Drezdenu i planirala je da povede muža i decu da joj se priključe. U Srbiju je došla da naprave ispraćaj.

- Sve su isplanirali, bili su spremni da se presele. Pozdravili su se sa rodbinom, on je valjda dao i otkaz u firmi u kojoj je radio da bi išao sa njom. Koliko znam, trebalo je danas da odu, znači upucao je dan pred odlazak - pričaju komšije.

Kako kažu, kada je pucao u nju, u kući su bila i njihova deca.

- Imaju dvoje male dece koja su bila u kući kada je on pucao u nju. Šta se tu desilo, niko ne zna, pričaju da misli da ga ona vara, jer tri godine već živi u Nemačkoj - pričaju komšije.

(Kurir.rs/Telegraf)

Bonus video:

00:30

Ubistvo u centru Obrenovca

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja